z nejakeho pro me neznameho duvodu se me zacalo zobrazovat nepruhledne popisive pole. (takze mam podo popisem barevne pole) nemuzu se toho zbavit. vite nekdo, jak to vyresit.
Printable View
z nejakeho pro me neznameho duvodu se me zacalo zobrazovat nepruhledne popisive pole. (takze mam podo popisem barevne pole) nemuzu se toho zbavit. vite nekdo, jak to vyresit.
Predpokladam WXP
Ovladaci Panely -> System -> Upresnit -> Vykon a tam si muzes nastavit bud prednastavene vzhledove profily nebo vyhledat jen tu pruhlednost....
parada, diky za pomoc :-)
ouuu super :-) taky jsem to hledal
tak mam znovu problem. na jednom pc me to funguje a na druhym to nejde. tu polozku jsem mel uz zasktnutou a stejne se to zobrazuje blbe. nevite nekdo, jestli se to neda prapsat v registrech nebo neco takovyho. mam pocit, ze uz jsem to takhle driv udelel, ale je to hrozne dlouho a nejdsem si jistej, jestli jsem jeresil neco jinyho. diky
Zkusil bych se pohrabat v Zobrazeni vlastnosti -> Vzhled.
to jsem prave zkousel a tam to neni. me je divny, ze na jednom pc to menit a na druhem to nic neudela :?:
Ovládací panely>vlastnosti>plocha>web>Uzamknout položky na ploše (zrušit zaškrtnutí)
to je vono, uz jsem se toho zbavil. ani nevim, jak jsem to zaskrtl. diky :-)