netusite jak nastavit v icq2k3pro odesilani jen entrem a ne ctr+entr?
Printable View
netusite jak nastavit v icq2k3pro odesilani jen entrem a ne ctr+entr?
jo tak to je dobry :!: ;D asi bych to tak taky rekl :wink:Citace:
Původně odeslal Caleb
já odesílam tab + enter.
hmm miranda saje, nejde to nak udelat s normalnim icq?
a daj se nak vypnout ty graciky smejliky?
ked sa ti nepaci miranda (ani mne) tak pouzivaj SiM
njn ale nechci to instalovat dokud nebudu vedet ze to je s icq uplne kompatibilni ... poty co me mirranda znicila skupiny a trillian prejmenovala vsechny lidi na cisla (no vlastne ty skupiny mozna znicila taky trillian uz nevim) tak nechci zkouset nic alternativniho dokud to nebude overeny (:Citace:
Původně odeslal Markoff
ja odosielam Alt+SCitace:
Původně odeslal Lolita
lol, no tohle jsou fakt pohadky, radsi to ani nectete!Citace:
Původně odeslal Lolita
No to teda jo. Opravdu jsem se zasmal ;D ;D ;D
hlavne jako odpoved na problem s ICQ2003 dat link na mirandu :-) :lol: :lol:
A když se ti nebude líbit miranda ani Sim, tak používej Trillian ;D
Spravne jsi to napsal kdyz ne Miranda, tak SIM, a az _potom_ Trillian ;D :lol: Ale uz dost OT :wink:Citace:
Původně odeslal Panta
to teda nechapu co tim myslis :xCitace:
Původně odeslal Dominator
S4OTNo tohle, tak toto se me hluboce dotklo :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;DCitace:
EDIT: Abych byl aspon trochu korektni, zjistil jsem, zemam na kompu nainstalovane ICQ2003pro, tak jsem ho pustil a hrabal se v Options, ale nikde jsem tam to s tim enterem nenasel. Ptal jsem se i kolegy, co to pouziva, rikal, ze taky nevi, takze nejspis to nejde.
EDIT2: Koukam, ze ten ICQ2003 neni zas tak blbej, jak si ho pamatuju, taky umi nastavit nake user-specific veci. No ale v options toho moc nema.
A hlavne je to furt adware a spyware....Citace:
Původně odeslal howard
jo ale to se da odstranit patchem ....
me hlavne na tech alternativnich klientech vadi ze nejsou kompatibilni, treba vubec nefunguje to info o pridavani, nebo to ze ten druhej pise atd., trillian ukalda do servrside listu u kontaktu misto nicku uin, miranda zas dela blbe skpiny a ostni sem uz raci nezkousel ...
btw to icq 2003b pak vypada treba takhle http://addony.parba.cz/temp/ehm-2003b.JPG, coz uz se mylim da
jen to odesilani entrem ):
Jezisi smarja! uz pisu podruhe, ze to jsou pohadky! napr: miranda, SIM, trillian umi normalne ze nekdo pise... proste kazdy svinstvo to umi, je u 2003b je to nejlepsi funkce ;DCitace:
Původně odeslal Lolita
OT : Tak teda nevim, ale nenašel jsem ani jednu věc kterou by icq2003b umělo a SIM ne. Info o přidávání tam je, skupiny taky fungujou a navíc SIM umí i zjišťovat neviditelnost a spustu dalších věcí 8-).
K problému: Asi to fakt Entrem posílat nejde, ptal sem se 4 lidí co to používaj a ani jeden o ničem takovým nevěděl.
no ale jako kdyz si nekoho pridam v mirande tak to nenapise jemu ze si ho pirdam, stejne tak se mu neobjevi ze pisu, aspon kdyz sem to zkousel naposledy (14 dni - trillian a miranda).Citace:
Tak ale uvazuju ze zkusim ten sim, ale de o to jestli umi kontaky jen serveru, nebo je musim mit i na disku??
Teda Lolito, fakt se mi zda, zes mirandu ani trillian nepouzival dyl nez 5 minut.
Vrele Ti doporucuju projit si tento thread, kde je o Mirande - a zejmena o jejich pluginech - receno spousta veci, zejmena v poslednich nekolika strankach, kde jsem ja sam prisel Mirande na chut.
Hlavne nam, prosim, zde nevykladej takovy pohadky, jako ze trillian pridava cisla a miranda nenapise, ze si nekoho pridavas, a tak podobne, prosim, fakt uz ne. Projdi si ten thread, vyzkousej, testuj a pochopis.
(Nebo na to zapomen a pouzivej dal ICQ2003.)
no presne ja uz jsem na to proste nereagoval :roll: , kdyz to nekomu nestaci jednou :DCitace:
Původně odeslal howard
trillian asi tak 2 roky, nerikam ze mirranda to nepise (se prave ptam jestli jo nebo ne ...), rikam ze spatne uklada skupiny v kontaktech na servr, ...Citace:
Původně odeslal howard
ale jinak jo, budu pouzivat asi icq2k3, aspon do doby nez wide bitlbee 92, no a je to vyreseny (: