Lze koupit AOpen H700B - Bigtower 350W i bez zdroje?
Printable View
Lze koupit AOpen H700B - Bigtower 350W i bez zdroje?
zeptej se v czechcomputeru, ale myslim, ze ti reknou, ze jo
A co v cernem provedeni? Na par webech maji fotku, ale bednu sehnat schopni nejsou. Existuje teda vubec?
Jde o to aby ta cena byla nižší o ten zdroj. Nedám dalších 1500 za zdroj když mám myslím dost dobrej :o)Citace:
Původně odeslal Buddha
Mno počkej ta černá je myslím ta stará... jsou dva typy a ta novětší má otočenou kompinaci barev černá/stříbrnáCitace:
Původně odeslal Masster
Mam na mysli tuhle
http://img35.exs.cx/img35/2039/case1.png
Da se nekde koupit?
jj tuhle seženeš.. pak se dělá ještě obrácená kombinace¨.. ale buď Tě odkážu též na http://www.czechcomputer.cz nebo se ptej Khandara :o)Citace:
Původně odeslal Masster
No tim bych si nebyl tak jistej, v CC jsem se ptal a dostalo se mi behem jednoho dne dvou odpovedi:
1. zbozi neni skladem, nejsme schopni to overit
2. nejsme schopni ovlivnit jaka barevna kombinace nam prijde (v te dobe byla na webu ukazovana cerna verze, par dni na to byla nahrazena stribrnou...)
Risknul jsem to a svete div se, prisla mi ta hnusna stribrna ;D Takze bych rad obchod, kde jsou schopni zajistit, ze ta bedna bude na 100% cerna.
Btw. podle toho obrazku to vypada, ze ta cerna je matna, je to mizernou kvalitu toho jpegu nebo je to fakt?
Si mě potěšil :D To snad ani není možný :o) budu věřit v náhodu a když tak bych udělal change :o) páč na černým jde všechno vidět :( takže prach otisky prstů a podobně :( ono je v celku jedno zda to bude stříbrno černý bo černo stříbrný :o) ty nutně trváš na barvě?Citace:
Původně odeslal Masster
Trvam, ( stribrna nastesti vypada o dost lip ve skutecnosti nez na obrazku, na obrazku je opravdu dost oskliva) protoze mam vsechno sladene do cerno-stribrne(popr. sedive) s prevazejici cernou a case mi to kazi :evil:
Mno třeba bychom se nějak dohodli s tou case ... ale musím zjistit kde co a jak. Mě by se zase víc líbila ta stříbrná. LG je taky tak nějak do stříbrna takže jediný co by tomu vadilo je rámeček na PATA a ten půjde do pryč. ALe jak říkám prvně musím zjistit kde tu case sehnat a aby byla bez zdroje. Jo a nepleteš si to s tím že ta nová case je 400w?Citace:
Původně odeslal Masster
Aopen H700CCitace:
Původně odeslal Masster
kdysi jsem se na CC ptal a rekli mi, ze by ji byli schopni dovezt. Akorat cena by vychazela o par stovek vice nez H700B (stribrna).
http://asia.aopen.com.tw/products/Ho...H700series.htm
To je sice pěkný ale co budu dělat s druhým zdrojem :( Diskový pole budu sice mít ale zatím uvažuji max o třech 200GB na SATA a to mi snad utáhne ta 450W
vim ze to vypada jako B (B ma ted podobny predek, ale stribrny bocnice), ale podle stranek stazenejch pred rokem, byl tohle typ C (ted maj novej design). Ten vypadal presne jako ten na tvym obrazku.Citace:
Původně odeslal Masster
EDIT: Proto se nedivte, ze vam prijde osklivej stribrnej
Máte problémy :o) chtěl jsem prostornou pěknou bedýnku ( né na ovoce či tak) bez zdroje :o) a vy tu vytahujete barvičky a typy :o)
oki, v pohode :wink: nakonec koukat se na ni budes ty :PCitace:
Původně odeslal Zdeno2K4
to je pravda... není nad prodejny kdy vidíš co kupuješ za solidní cenu viz u nás TS Bohemia.. jenže člověk je teď v praze a moc si tu dovolovat nemůže ceny tu lítají závratně vysoko :(Citace:
Původně odeslal Buddha
Aby se to zbytecne neresilo v bazaru, je tu nekdo, kdo si je na 100% jisty oznacenim tehle bedny? Nejlepe, ze ji ma nebo mel doma, podotykam v tehle barevne kombinaci.Citace:
Původně odeslal Masster
Na 100 procent to neni H700B :) Tu jsem mel doma a je v opacne kombinaci :)Citace:
Původně odeslal Masster
Ja vim, ja ji doma jeste mam ;)
Mi nerikejte, ze se s timhle casem nikdo nepotkal :?