Co hovoríte na SB Audigy2 Platinum-eX?
Ja si osobne myslim ze ten externy panel je slaby na to aka bola nan reklama. Zase na druhej strane konecne sa pripaja priamo na PCI kartu a nie na dalsiu volnu poziciu. Cakal som viac konektivity no takto to nieje velky rozdiel oproti A2P, zase ani cenovy nie, co som takto pocul nebude taky strasny ako sa predpokladal. Jedina vec je asi nizka latencia nahravania (ASIO 2.0), ale je otazne ci to velkej vacsine uzivatelov nieco prinesie. Mam taky dojem ze Creative sa snazi az privelmi zaposobit povedzme na poloprofesialnu skupinu potencialnych zakaznikov venujucim sa prevazne praci so zvukom. Ale podla mna tam nieje jej sila kedze v tejto kategorii sa da za rovnaku rsp. mensiu investiciu zaobstarat omnoho lepsie vybavenie, vid. npr. DMX 6fire 24/96 od TerraTec(-u) ma tak napadla ... Skor sa mala sustredit na zlepsenie multimedialnych vlastnosti ked uz silou mocou chcela uviest externy panel. Dalej som si vsimol (mozno ze sa mylim) ze na karte chybaju konektory pre analog/digital cd-in, aux-in a tad-in. Pre niekoho mozno zbytocnost, ale aspon podla mna pre normalneho uzivatela PC celkom dost podstatne veci. Potom som si este pozrel specifikacie a prisiel som na jednu zaujimavu vec a sice ze A2P a A2P-eX maju rovnaky pocet rsp. moznost pripojenia, dokonca A2P ma toho o daco viac. Preto by ma zaujimalo kde je ta najvacsia superkonektivita ktoru ohlasovala a teraz ospevuje Creative. Tieto dva produkty si skoro navzajom konkuruju ak nepocitam ASIO 2.0 ale to je vec ktora je uz na vacsine "konkurencych" kariet dlhsie tak potom fakt neviem ...
- ... Creative ? Halooo ... Creative si tam ?!?