Je mozne tak ako pri CD si nahram 80 min muziky, tak o aj pri DVD mozne??? to znamena ze si to prehram z na DVD a bude to hrat, a este lepsie je nejaky prehravac ktory bude prehravat mp3 ktore su na DVD??
Printable View
Je mozne tak ako pri CD si nahram 80 min muziky, tak o aj pri DVD mozne??? to znamena ze si to prehram z na DVD a bude to hrat, a este lepsie je nejaky prehravac ktory bude prehravat mp3 ktore su na DVD??
Jedine ho vypali jako DVD-Audio (de to vubec v domacich podminkach? ???). Jinak vetsina DivX DVD prehravacu by mela ihmo DVD s mp3 prehrat.
mal by to zvladat kazdy DivX player, napr. ja som dnes testoval Maxton v podpise, mal som na DVDcku DivX filmy, k nim v adresaroch aj soundtracky a sli OK, takze nevidim dovod ked budu tie MP3ky na celom CDcku v adresaroch aby to neslo (ak tam bude rozumny pocet adresarov a rozumny pcoet pesniciek v kazdom adresari), najjednoduchsie je to testnut na DVDRWCitace:
Původně odeslal Raddo
no když už to tu je , já bych taky rád jednu píseň z filmu, je to píseň co se hraje při menu Matrixu2 - není v soundtracku - prostě jen v tom úvodním menu - fakt pěkná, nebo neznáte někdo alespoň název :-) popř jak jí dostat do nějakýho rozumného formátu ???