Jak přidat externí titulky k VCD v NERU?
Mám problém s Nerem. Chci si vypálit film ve formátu VideoCD, tak aby šel přehrát i ve stolním přehrávači (ten totiž nepodporuje DivX), ale mám k filmu pouze externí titulky. Nevím jak je dostat na CD, tak aby je se zobrazovali spolu s přehrávaným filmem.
Pomůže mi někdo? Jakékoliv řešení či radu uvítám. Díky moc. :-)
Re: Jak přidat externí titulky k VCD v NERU?
Citace:
Původně odeslal tylerek558
Mám problém s Nerem. Chci si vypálit film ve formátu VideoCD, tak aby šel přehrát i ve stolním přehrávači (ten totiž nepodporuje DivX), ale mám k filmu pouze externí titulky. Nevím jak je dostat na CD, tak aby je se zobrazovali spolu s přehrávaným filmem.
Pomůže mi někdo? Jakékoliv řešení či radu uvítám. Díky moc. :-)
nainstaluj si ffdshow kodek a asociuj s nim DivX subory ktore chces previest, v jeho nastaveni si zaskrtni nech natvrdo zobrazuje titulky do obrazu, pak uz akurat pouzi TMPGEnc normalne na prevod do VCD (a nezbaudni v pluginoch dat max. prioritu Directoshow pluginu), vieo sa prevedie do VCD a priamo do obrazu sa strcia titulky
inak je tiez mozne previest DivX do DivX s titulkami vo VDub za pomoci pluginu subtitler a az potom previest do VCD v TMPGEnc ale to je zbytocny krok navyse a strata kvality
tak ci tak je to kravina, ja som sa s tym abbral kvoli otcovi, ale nastastie si vcera kupil za 3000Kc DivX player ktory podporuje titulky bez problemov a ma 5.1 dekoder, tak nie je o com... DVD/VCD/SVCD sux
ak ti to nestaci pouzi vyhladavanie ci prebehni thready o prevode divx do vcd/svcd/dvd, je ich tu dost, nebavi ma to pisat 35x, viac neodpovedam...