http://www.disk.cz/products/detail.php?id=AMID300
tahle karta ma jeste lepsi prevodniky nez predchudce Revo 7.1 a cena myslim docela prijemna, takze pro ty z Vas co preferuji kvalitu zvuku pred vykonem ve hrach, tohle je ideal..
Printable View
http://www.disk.cz/products/detail.php?id=AMID300
tahle karta ma jeste lepsi prevodniky nez predchudce Revo 7.1 a cena myslim docela prijemna, takze pro ty z Vas co preferuji kvalitu zvuku pred vykonem ve hrach, tohle je ideal..
Tady si nekdo preje aby se mi zase o neco hur spalo :roll:
To od Tebe opravdu neni hezky Glasiku :wink:
Dík za info, snažil jsem se sehnat nějak aspoň nějakýho Terrateca, takže beru všemi deseti.Citace:
Původně odeslal Glassman
jaktoze to nema optiku? ma uz mam digitalni koax na receiveru obsazeny, mam volny akorat 3 optiky. to je skoda, jinak bych ji bral
BTW pomuzu si vubec pri poslechu hudby z PC kdyz upgraduju z Fortissima II (propojeny pres optiku) na lepsi, napr. Terratec Sky (propojeny taky pres optiku)?
to nevyuziju ty lepsi DA prevodniky a nebo je tam lepsi krystal ci co? :?:
diky :-)
Informoval jsem se na disk.cz o dostupnosti karty M - AUDIO Revolution 5.1.
Citace:
Původně odeslal disk.cz
Glassman : nespletl sis sekci? :-)
No je to tak trosku reklamicka, hehe. ;D Ovsem bracha se svoji namakany, drahymi operaky s excelentnimi paramatry vylepsene M-Audio vzdal ve prospech vobycejny Audigy2. :!: Zkuste se nekdo Halen-techa zeptat, proc M-Audio zavrhnul. ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
Protoze je to zas***ej paran? ;D (/joke)Citace:
Původně odeslal Halen
ja nic neprodavam ani si od disku nenecham platit, chci pomoct lidem, co shanej lepsi zvukovku kdyz ted Terratecy nejdou sehnat.. takze odpoved zni ne :wink:Citace:
Původně odeslal Spajdr
DIKY !!!! Diky Glassman ... terratec mi vzdy uniknul .... tohle taky beru vsemi deseti ...
Vubec to neni reklama ... je to bozi zprava ... :-)))
Jdu zjistit, jestli se to da nejak predobjednat ...
Jeste otazka, M-Audio rev. 7.1 funguje pod linuxem dokonale, takze stouto by nemel byt problem, ze ?? Taky to bude envyHT24, ne ?
Zavrhnul jsem ji protoze me porad nebavilo prepinat mezi jednotlivejma modama stereo nebo emulace EAX... Zvuk ve stereo naprosto perfektni, ale ta emulace EAX byla zoufala. Audigy2 ZS nehraje tak kvalitne, ale zato ma vychytany EAX. Jo a na Audigy si muzu docela slusne upravovat zvuk pres filtry v skoro realnym case coz byl u Reva docela problem. Ted jsem spokojenejsi. Rozhodoval jsem se jeste mezi dalsima kartama, ale nic se mi nezdalo lepsi ve stereo nez Revo a v EAX je jasne na spice Audigy. Jo kdyby tak nekdo vyrobil Revo s nejnovejsim EAX od creativu, tak bych tohle nemusel psat a spokojene bych si chrochtal. Bohuzel ale neni.
spis bych rek dikybohu ze na revu neni zadnej EAX z creativu.... uz takhle je Revo az dost ustupek paranum :)
Kdo chce parit at si pari, kdo chce poslouchat muziku na urovni at posloucha, kazdej necht si vybere dle libosti....
ja mam stereo, o nakym 3D nebo EAX nebo cokoliv podobnyho ani stopy a nepostradam to....jde o to ktera miska vah prevazi :)
Dawsoo a Glassman mi poradili abych šel do Reva :-) , poslechl jsem a nemůžu si stěžovat :-) :-) . Revolution 7.1 & Gigavorks S750 THX naprosto bez chyby, jak na filmy tak na hudbu.
Prave to VUBEC neni dikybohu.... ale prave naopak. Kdyby tam EAX byl, tak neni co resit a o to vic bys sis mohl vybrat.... takhle si musis koupit bud Creative - EAX, nebo neco jineho co ma lepsi zvuk, ale EAX nema, tudiz na hry se nehodi. Kdyby v Revu vubec nebyla Sensaura, tak by si tu kartu koupilo min lidi a to pro m-audio hodne znamena :-). Takze spis vidim, ze do budoucna se karty budou priblizovat ke creative EAX.Citace:
Původně odeslal DeeKay
no to asi moc nebudou kdyz Creative koupil Sensauru a premluvil nVidii aby zastavila vyvoj SoundStormu 2 :roll: to je situace zvana Telecom.. neni problem nasadit hardwarovy DSP, neni to ani tak moc drahy, ono taky DSP co pouzivaj Audigy1/2 karty je dost nevykonny na dnesni pomery a jelikoz neni na karte zadna pamet, zatezuje se PCI neustalyma prenosama mezi systemovou RAM a zvukovkou.. problem je v tom, ze nikdo nema 3D efekty, ktery by se aspon blizily tem od Creative..
No prave :-( je to na dve veci.... ach jo.Citace:
Původně odeslal Glassman
Mám v plánu si tuto kartu koupit. Je tu jedno ale. Taky občas hraju nějakou tu hru, mám zatím SB Live! 5.1 ... takže asi maximálně ten EAX 2.0 ... že ?
Otázka tedy zní: Uslyším ve hrách stejnej zvuk jako přes tu mojí Live.ku ?
díka za Vaše postřehy
Asi takhle, poslouchal jsem brachovu MODNUTOU M-AUDIO na mych bedynkach (obycejny DTT2200) a poslech byl NAPROSTO zoufaly. Podivne oddelene basove pasmo od satelitu byl ten nejhorsi problem. Znelo to jako kakofonie, jako kdyby karta otacela pro subbas fazi a jeste navic nechavala diru mezi satelity a subbasem. Problem zrejme ovladace, protoze s Audigy1, Audigy2 nebo s integrovanou zvukarnou na ASUS A7N8X zvuk naprosto v pohode. Jestli si rad zahrajes nejakou hru, jdi rozhodne do Audigy2, M-Audio nech audiofilnim silencum. ;D Jeste malicky doplnek, 3D efekty jsou na Audigy2 docela k sezrani, treba concert hall je celkem povedeny efektik. :wink:Citace:
Původně odeslal Booker
jenze posledni co chceme aby M-audio kleslo ke spotrebnimu kompostu typu Creative....Citace:
Původně odeslal Halen tech
ja nehodlam obetovat "dobry jmeno" ty firmy ve prospech nakejch paranu (no offense)...
a propos - neni problem mit dve zvukarny v kompu, Audigy na gameseni a M-Audio na muziku
... právě na tohle jsem se chystal zeptat, koukal jsem do foobaru, jestli jde vybrat výstupní zařízení. Teď ještě, aby to uměla každá ta hra, kterou bych si občas zahral. Takže, myslíš, že dvě zvukovky, no problem ?Citace:
Původně odeslal DeeKay
V tom případě do M - AUDIO určitě jdu, protože hudba přestu Creati(tur)vku sux.
No hele, hry vetsinou pouzivaji primarni zvukovy zarizeni voken ktery si vyberes ve windowsim nastaveni.... pokud nepouzivaji primarni, jde vybrat jaky ;)
A foobaru jde samozrejme nastavit vystup....
ten jde treba i u MediaPlayeru classic
nevidim zadnej problem
.... je to pri ty bide rozumny reseni, ale neresi to vobsah penezenky, kdy si clovek, jak velkej maser, pokud chce voboji, musi poridit "az" dve zvukofky .. pac ty pindouri obecne nejsou schopny vyrobit nakej, aspon jeden, rozumnej kompromis .. raci ani nepomejslim na svejch tenkrat vysolenejch 4,5 klacku za ZSko a to srani, kery s tim nato mel Glassman (este jednou aplaus tobe :wink: ) .... jsem z toho rozhodne znechucen, ze :-( ;D
já sem zase znechucen, jakej šit leze z kompu....nebejt modu na A2ZS a foobaru a zázračnému linuxu kde trochu alespon to stereo hraje přes koncák trochu slušně....člověk aby měl jak vocas troje wokna a ještě linux... ;D ;D
nevim proc je problem sehnat terratec, ja napsal marcellusovi co taha z mindfactory.de, a za 10 dni tu byla 8-)
predelal sem na prodigy 7,1 a ted to chce uz jen ty gigaworksy na filmy, na normal stereo mam zesik a veeeelky bedny
Dobastlit tam tu LEDku + pro sich buffer z hradla snad není problém, ne ?Citace:
Původně odeslal Rob