Co nanho vravite?
http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v2000a.htm
Design sa mi moc nepaci ale vnutro case vyzera premakane.
Printable View
Co nanho vravite?
http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v2000a.htm
Design sa mi moc nepaci ale vnutro case vyzera premakane.
design mi prijde taky moc preplacanej
navic to bude asi dost hlucny
Mne se to libi a hned bych si ji postavil na stul :-) Ale za ty prachy co za to musej chtit :?
Neni špatnej,ale mastnej bude ... :?
Mno mně se líbí..... :wink:
v jednoduchosti je krasa ...
taky se mi to nelibi, ba co vic skoro se mi to hnusi :lol:
Mne se to celkem libi :-)
Ten je hustej ale ta cena :(
pekny, je trochu prehnali dizajn...
ale funkcnost moze byt v poho...
Vam se tes zda fse preplacane ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
celkem peky ale je toho tam moc
No keby to stalo 10 000 SK aj s tym oknom tak to by bol zazrak :-) Typujem 15 000 Sk - ale mozno zlacnie XASER II
Ty jo to vypadá jako nový model transgalaktickýho komunikátoru ;D
Kdo by si to koupil? Home.made.mod.rulez 8)
kdybych to mel doma, tak bych pres to musel hodit nejakou plachtu abych to nevidel.....
No mne sa to paci ...ja by som si musel dat plachtu aby som nevidel okolie ale len XASER III :lol:
Preplacany to je, ale tech 21dB u vetracku nezni zas tak spatne, ne? 8)Citace:
Původně odeslal DeeKay
nj ale podivej se kolik jich tam je a jak jsou udelany ty "vetrolamy" :wink:
Tam bude aerodynamickej hluk
No mozno ked niektory pojde do Wiedne alebo berlinu atd. moze sa kuknut kolko to tam stoji odhajujem 8000 SK ale u nas 12000 SK aspon vo Widni stal XASERII hlinikovy s oknom 6000 Sk a u nas 10 000 SK :oops:
No mne by sa taky prievan zisiel a ked si len predsatvim ako by som sa mohol frajerovat na Lan-party MUHEHE 8-) Ked budem mat peniaze jednoznacne to beriem a aj tak asi CLAW HAMMER 3.4 bude pekne hriat :-)))
To xceeeeem... KRAAAAAAAASA :D
a teraz som s toho uplne pomäteny co mam brat XASER III vs XASER III vs Chieftec ....Xaser III je prilis drahy ale keby som chcel nasporim na to ...dalsia moznost XASER II je tiez dobra ale cena 8000 SK tiez...Klasicky Chieftec je proste Xaser bez bez okna a vetrakov a za polovicnu cenu ale najvetsi problem je v tom ze ja to okno chcem a tie vetraky potrebujem :-(a na XASER III sa mi najviac pacia tie dva bocne ktore chcem najviac :| takze napiste mi co mam brat ale podotykam ze na ten XASER III nemam a kym nasporim tak budem musiet dat dalsie peniaze do Upgrade Pc a cena XASER II tiez neni najmensia a zase CHIEFTEC nemam okno ktore by som musel kupit + 5 vetrakov (1 z XASER-u stoji neco okolo 500 8) )
Kup si Chiefteca bocne okno si urob sam a daj tam 5 Sunonov za 150,- aj tak su tichsie ako TT SmartFanII
OK...mne az tak na tom hluku nezalezi (No ale cez 50 DB to uz je sila co mam) ale kupim tam postupne TT SMART I ci ako sa to vola jeden za 500 SK ale -Vykon je hlavnejsi :wink:
Je uplne Super!!!
ale daleko radsi bych bral tu modrou!!!!
http://www.thermaltake.com/products/Xaser3Menu.htm
Ja mam Xaser II a podla mna je o chlp krajsi, tato trojka je taka moc "prečačkná". Aj ked ten LEDkovy napis vyzera fajn.
Pekny case ale ta cena :?