Mate nekdo Case 3R System Air Black docela by me zajimalo jak vypada pruhledna bocnice a kde se da sehnat nejak se mi nezadarilo hledal jsem asi malo :lol:
Printable View
Mate nekdo Case 3R System Air Black docela by me zajimalo jak vypada pruhledna bocnice a kde se da sehnat nejak se mi nezadarilo hledal jsem asi malo :lol:
Udělej si sám ne ;D
Na vzhled bocnice se koukni na webu 3Rsystem. Dala se koupit pred pul rokem za ani ne 300,- (AIR jsem v tu dobu kupoval za 900) ale tedka uz ji asi nikde nemaj a AIR stoji 1500. Jedine vyrobit ci sehnat v zahranici.
nasel jsem ji akorat v www.rsc-computer.cz
taky jsem kupoval ten case neco malo pod 1000
asi si opravdu udelam sam
Tiez mam tuto case a sklamala ma.Hlavne tie dodavane ventilatory su velmi hlucne!/tiez ti tak hucia,alebo iba mne?/Naco je na predu 12cm fan,ked nema skadial nasavat vzduch!A to ma stala 2200sk :-o .Ze som nekupil Chieftec ???Citace:
Původně odeslal Rutuf
trochu v nich cvrlika nekde jsem cetl ze to je tou elektronikou no kdyz je das na max tak hucej pekne to je fakt.Citace:
Původně odeslal Patrik00
vcera jsem cistil ten predni filtr pred vetrakem pekna vrstva prachu myslim ze asi ma odkud sat
Uz mam plexi tak se do toho dam jen potrebuju vyriznout diru to taky nebude problem jen by me zajimalo jak jste vyresily hrany na bocnici
tim myslim kdyz to dejme tomu zabrousim tak tam bude kovova hrana co s ni sehnat barvu a zabarvit nebo nejak jinak lemovaci gumu se mi tam davt nechce jedine nejakou decentni.