v cenove relaci do 2000kč
Printable View
v cenove relaci do 2000kč
CTc za tuhle cenu zadnej slusnej s ethernetem nenabizi a do USB bych nesel .... :-) takze hledej jinde, ale bacha, at se nespalis ;D
proc by jsi do USB nesel??Citace:
Původně odeslal HAVTOM
Slyšel jsem, že USB modemy mají často zpoždění, zasekávají se.
Doporučil bych ti modem s RJ45. :-)
Mám dobré zkušenosti s Alcatel Speed Touch, ale ty jsou ve vyšší cenový hladině, než požaduješ.
Jinak dotazů ohledně ADSL modemů tu je celkem dost. Stačí prohledat. :-)
usb=same problemy, to ti potvrdi kazdy=suxxx
teda jedine s rj45, v teto cene zozenes v poho, look www.cybex.cz zevraj su dobre, ja tiez mam len s alcatelom speedtouchom, ale ten je trohu drahsi ;D
Tak jsem koupil Asus AAM6310EV ale sakra mě nejde z domu odesílat pošta.....
Ale jinak ti vsechno chodi? To bych se podival spis do post klienta :wink:Citace:
Původně odeslal Kamil Raška
USB ADLS je opravdu na ko.kot
muzu potvrdit
To mam radost, mam doma Speed Touch USB... a cekam na zrizeni ADSLka :(
no tak sa tes na noci stravene nad sfunkcnovanim, a na hodiny ked sa budes chciet podrezat kvoli tomu, zes kupil usb ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
zkus to vratitCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
ja to taky posilam zpatky do nextry!!!!
nespolihej na to, ze zrovna tobe to pojede :-(
Prosím tě jsem úplnej začátečník přes ADSL. Zjistil jsem že RJ 45 je nějakej konektor. Mohl by jsi mi to trochu popsat. Nebo dát přímý link na ten modem.Citace:
Původně odeslal Traktorista
CO to melete ? Ja s tim v zivote nemel jedinej problem !Citace:
Původně odeslal Traktoristka
Pockejte si na fakta a nestraste ho zbytecne panove....
No musim uznat, ze aj mas aj nemas pravdu, je pravda, ze ma niekedy clovek stastie, a podari sa to bez problemov, ale ja co som uz usb modemy instaloval, mal som same opacne skusenostiCitace:
Původně odeslal Dawe
je to asi tak 90:10
90-zialbohu pre vyskyt chyb
Ten modem je od Dawea, a jak tady uz pise, tak udajne s tim nemel problemy... Sem zvedavej, pocitam ze tak za tyden uz budu moudrejsi :)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
No ja jsem zatím s tim asusem spokojenej, mam ho připojenej přes síťovku a pohoda
Alcatel ST USB neni spatnej, Siemens A100 taky ne, Sagem prej taky jde ... jeste jsem netestoval. Well ASU 8000 jde nekdy taky v pohode, ale nekdy se nedockas, az se synchronizuje .... i reba 5 min uz nas.ere a co kdyz to je dele, to pak jde o uz zivot :)
USB modemy maj nevyhodu, ze se synchronizujou az kdyz zapnete pocitac, takze to nekdy nestihnou, jak by se nam libylo ... a protoze jsou napajeny z USB, jakoby meli trochu horsi signal .... proste neni nad klasiku s Ethernetem 10/100 T-Base (RJ45) ;D
EDIT: USB modemy jsem nehodnotil z hledika instalace do PC, to se holt nekdy pos.ere, ale nebejva to obvykle problem 8-)
takze me jeden kamos pujcil modem kterej se strka do sitovky a vsechny moje problemy jsou vyreseny§!!!!!!!!!
parada!!!
fu*k off USB modem!!!
nextra je sice divna, ale asi jedina me necha stahovat nehorazny objemy dat za 1.500,- mesicne
nikdo by me nenechal stahnout 60GB(a to mam FUP) za ty love
takze nikdy nebrat USB(aspon muj pripad to byl)
Mozete prosim vas uviest nejake konkretne dovody/nezhody alebo chyby na USB ADSL MODEMOCH ??? Osobne mam Dreytek Vigor 318 USB a ide nielen mne bez problemov.Co ??
A) USB jede pres SW, Eth jede pres HW.
B) Linux
C) routovani
D) ...
Staci ? USB se proste neumi chovat jako "normalni" sitovka => neni to poradne pouzitelny. Navic pro tohle pouziti nebylo nikdy navrhovany, je navrzeny pro docasny pripojeni periferii, pripadne pro pripojeni veci nenarocnych na komunikaci.
musim souhlasit s JezevcemCitace:
Původně odeslal Jezevec
USB je opravdu na nic a od te doby, co mam ,,modem do sitovky,, me nepada pripojeni k netu
myslel jsem ze to je nextrou, telekomem, pretaktovanim, ovladacema,ale bylo to USB modemem
USB modem je jenom na cteni e-mailu a surfovani na nete
ale kdo chce spolehlivy pripojeni(treba na stahovani filmu), ten at si USB modem neporizuje!!
a co říkáte na DrayTek Vigor2500We co nabízí Telecom?
zvažuji koupi a využít svou bezdrátovku Xi626
Testoval jsem ho jen kratce, ale udajne je v pohode. Stoji skoro stejne jak Alcatel ST-510i 4xEth a ma navic WiFi, ktery se me jevilo celkem pouzitelny. Nevim, jak by to bylo stabilni jako AP pro vic lidi, ale na jednoho klienta to frcelo v pohode.
Ale bacha na vec, WiFi je tam standartne otevrena, takze pokud si to neprenastavis, tak zivis internetem celej barak ;D
Taky budu muset neco sehnat, rozhoduju se mezi temahle. Potrebuju neco spolehlivyho, budou k tomu pripojeny 2 pocitace. Nevim ale moc podle ceho si mam vybrat. Zakladni veci jsou mi sice jasny - takze uz rovnou vybiram z ethernet modemu se 4 portama. Nejakej firewall maji taky vsechny. Ale co dal?
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=SMC-335414
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=DLI-176278
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...tcut=MCC-42039
http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CKMA010