Není už BIOS co by to podporoval, to externí čidlo je na h...o, mám rozdíl mezi vcore 1.9 a 2.1 2°C. Na 8K3A mi to dělalo 8-10. Potřebuju zjistit na kolika stupních to fakt jede. Mám totiž pocit, že mám blbě nasazeného vodníka.
Printable View
Není už BIOS co by to podporoval, to externí čidlo je na h...o, mám rozdíl mezi vcore 1.9 a 2.1 2°C. Na 8K3A mi to dělalo 8-10. Potřebuju zjistit na kolika stupních to fakt jede. Mám totiž pocit, že mám blbě nasazeného vodníka.
Neni a co jsem cetl na AOA Foru, tak ani nebude. Za prve kvuli tomu, ze si lidi stezovali jak maji najednou vysokou teplotu a za druhe pry nejde mit v biosu ochranu vuci prehrati a zaroven odecitat teplotu z jadra. Podivne, ale tak jsem to pochopil...
to je divné vždyť 8K3A to tak má
2Erbriac: hej uz som to pisal akurat je blbost co pisali ze naraz nejde monitorovat teplotu z jadra pre ochranu a teplotu pre nas aby sme videli. Vsak 8K3A/+ ukazuje teplotu z jadra a tiez monitoruje z jadra pre ochranu CPU (proti prehriatiu spaleniu).
Mne sa zda ze vela ludi sa stazovalo na vys. teplotu a preto to tam dali...asi tak.
no však at si tam ty lidi ten bios nenahravaj..... a my rozumný si ho tam fouknem.....
To s tým súčasným meraním je ptákovina ako mraky...
Keď to vedel merať starší Epox a meranie nerobí problémy ani Intelom, tak prečo to zaboha nechce ísť aj na týchto novších...
Veď mohla byť položka v Biose, kde by sa to preplo a každý by mal takú teplotu, akú by chcel... ???
nepsal už někdo kvůli toho přimo na epox ?? Jestli ne tak jim napíšu.
napiš
To je divny... BIOS by teda mohli vydat... Nezdaj se mi jejich duvody vubec padne!
No na AOA forach uz bolo znenie co odpisali z EPOXU...proste odpisali to ze proste pre ochranu berie teplotu z diody, ale teplotu ktoru vidite ukazuje z cidla..a dodatok bol ze kvoli stazujucim sa ludom na vysoke teploty. Nejak tak znela odpoved...ale pokus nic nestoji...skuste napisat.
Mne to taky u 8K5A2+ dost vadi. Blok mám studenej a ukazuje mi to 46° :roll:
Nevies nahodou ako sa na Epox vyhadzuje Easy boot menu pri starte?
Dik
Je na to volba v biosu, nevim ale jaxe presne jmenuje, a resetovat se mi nechce :)
Já to dělám že vlezu do raid administratoru (ctrl+h) a pak z něj zase vylezu a ono se to zeptá z čeho chci bootovat. Ale neškodilo by nějaký F8 jako na ECSku....
Mne sa zdá, že to bolo na nejaké F čosi. Prípade Alt+F.
Okrem Alt+F2 - to je flash biosu...
Vyskúšaj... :|
Myslim na toto menu, co je na tejto stranke uplne posleny obrazok.
http://www.overclockers.co.nz/ocnz/m...a3plus/3.shtml