Me zkusenosti s disky Seagate
Takze musim rict, ze nejtissi disk co jsem mel byla Barracuda IV 60GB, byla naprosto neslysitelna, pak jsem si koupil 120GB 7200.7 a byl jsem zaskocen chrcenim hlav, no a ted mam 200GB 7200.7 a nestacim se divit jak je hlucny, hlavne pri seeku, doufam, ze se po par tydnech zklidni ;D :lol:
Máte podobne zkusenosti?
Re: Me zkusenosti s disky Seagate
Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Takze musim rict, ze nejtissi disk co jsem mel byla Barracuda IV 60GB, byla naprosto neslysitelna, pak jsem si koupil 120GB 7200.7 a byl jsem zaskocen chrcenim hlav, no a ted mam 200GB 7200.7 a nestacim se divit jak je hlucny, hlavne pri seeku, doufam, ze se po par tydnech zklidni ;D :lol:
Máte podobne zkusenosti?
tak s tim nepocitej, ze to bude lepsi ;D, vetsina disku casem(pouzivam) na hlucnosti v seeku jeste prida :), mel sem BIV 60GB, B7200.7 a muzu potvrdit tve poznatky :-), kde sou ty doby tichych BIVek :), dneska se se v idle hluku a castecne i v seeku priblizuje nejvic asi Samsung SP80 s 2MB cache(pozor mel sem doma Samsung SP80 s 8MB cache a jak psal Eagle ve svym testu na SH tak opravdu ten disk celkem dost vibruje!!!, takze je na tom s hlucnosti hure nez jeho 2MB braska - mluvim o PATA)...
Citace:
Původně odeslal Gastan
mam 160 7200 a mel 80 7200 - jsou neslysitelne. :-)
ale, ale :roll: ;D