Nevíte někdo za jakou dobu se muže spálit Celeron 666 kdyz na něm není vůbec žádný chladič?
Printable View
Nevíte někdo za jakou dobu se muže spálit Celeron 666 kdyz na něm není vůbec žádný chladič?
Bez chladica nejde - zamrzne to kvoli vysokej teplote uz v BIOSe.
Když mi odpad chladič tak par vteřin na 89 pak sem ho vypnul a přežil!!
Jak ti muze odpadnout chladic ;D ;D A jinak si nastav v biosu teplotu pri ktery se ti vypne komp ;D
"odpadnul chladič" - kdybys měl Athlona a desku bez ochrany, mohl ses pokochat krásným křemíkovým ohýnkem. :lol:Citace:
Původně odeslal Dix
a to je to, proc tu vsichni kolem majou intela :lol:Citace:
Původně odeslal Halen
aj mne uz odpadol chladic na mojom starom kompe :lol: a nebolo to ani mojou chybou moc ak sa nepocita ze mi padol komp ;D najlepsie jak uz poradil Fila je nastavit si v BIOSE teplotu pri akej sa ma komp vypat...pomaha to :-D
Pri inteloch nemusis nic nastavovat, ochrana je v jadre CPU, takze pri prehria ti zamrzne, po nasadeni coolera ide, ako by sa nic nestalo...
Aj mne raz odpadol cooler, odlomila sa nozicka, na ktorych to drzi
jj ale istota je istota :lol:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
inak skusali ste dakdo zapat napr ja celerona 400 bez chladica a mat na nom ruku? ;D Furt to bolo studene a potom zrazu len vzuuuum a ani som nestihol dat prec prst a bol som popaleny trosku ;D
Ja som pretaktoval i486DX2/66 na 80. Bol na tom chladic ibaze sa mi nechcelo zapajat ventilator. Pustil som Duke Nukem 3D a nechal bezat demo. O chvilu som sa vratil - pozeram ze je to zamrznute. Dal som reset - nic. Dotkol som sa chladica a uz som nadaval ;D Neslo to ani po vypnuti a zapnuti :o Uz som myslel ze som to odpalil ale nechal som to chvilu vypnute a po vychladnuti to normalne funguje a so zapojenym ventilatorom je to stabilne na 80 ;)
V BIOSu můžu nastavit jenom že začne pípatCitace:
Původně odeslal Fila
Jak mi odpad chladič by mě taky zajímalo, prostě se tam tak houpal a foukal :-D
A je to tady. Vsichni, co maj AMD holt musej bejt tak sikovni, aby jim chladice nepadaly, ;D popripade mit desku, ktera to odstavi. 8)Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
pokud to deska stihne..., ze? ;D :hot:Citace:
Původně odeslal Halen
Souhlasím se vším co se tady napsalo. Mě taky odpadl a nic se nestalo. Akrorát se ozvala v bedně rána. Potom jsem ho nasadil a jede. Ale klidně se přiznám, byla to moje vina. :-D
Jak mam zmenit multiplikator na Celeronu 433Mhz,sbernici muzu dat jen na 75(sitovní deska),procak mi nejde pres49 stupnu s malym chladicem a myslim ,že by šel víc ???
Multiplikator zmenit nelze..Citace:
Původně odeslal Tempest
me bezela 600 celera tejden jen na pasivu (zapomel jsem zapojit vetrak, kdyz jsem ho cistil) a z toho 3 dny jsme parili wolfa, procak sel, ale byl nejakej divnej tak jsem ho strelil do bazace 8)
Ale stihne. A i kdyby nestihla - tak půjdu do obchodu pro novej kousek křemíku. PS - můžu spálit celkem 3x a čtvrtej bude běhat a pořád to mám lacinější než 1x PIV. :lol:Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
No jiste! Oni to jsou sice posledni dobou pekny kramy (P4 0.13 a vysoke napeti = death) ,ale protoze mi chladic odpadava petkrat denne, urcite si koupim intela ;D
Citace:
Původně odeslal gl_st0rm