Zdravíčko, tak jsem si to taky vzal na zkoušku rychlost parádní, ale zhruba po 5ti minutach vytuhnou okna a neda se s tim hnout ctrl+alt+del nezabírá, prostě restart, nevíte co s tím???
Printable View
Zdravíčko, tak jsem si to taky vzal na zkoušku rychlost parádní, ale zhruba po 5ti minutach vytuhnou okna a neda se s tim hnout ctrl+alt+del nezabírá, prostě restart, nevíte co s tím???
jakou verzi "driverů" pro CMDA máš?
u těch prvních ovladačů se stávalo, že dávaly "modrou smrt" pro XP, ale daly ji hned, alespoň z mé zkušenosti po pokusu se připojit :-(
no jinak, bych Ti asi doporučil jen a jen klasiku, čistou instalaci WIN a pak CMDA :-( ja vím oprus, obvzlaště, když to máš jen na zkoušku, anebo ještě zkus hledat novější, nebo starší ovladače, neb chyba je na 70% v nich
A nemyslí náhodou internet expres od ČT?Citace:
Původně odeslal dort
Kamil Raška : co máš za značku modemu?
Nepletes si Internet Express s Data Express Nonstop, ze ne? :wink:Citace:
Původně odeslal dort
To si delas prdel, ne? To je to vazne takhle debilni? To jsem celkem rad, ze jsem do DEN nesel... Fuuj...Citace:
Původně odeslal dort
jo sorry za OT...
sorry ERROR jako prase, nějak mi asi vynechává mozek:-( spletl jsem se :oops:
Pohoda, nobody is perfect :)
Jedná se o Internet Expres Start na zkoušku ZDARMA (Český telekom)Citace:
Původně odeslal Spajdr
a modem SAGEM F@st 840 E2(B)
Nemáš tam nějaký spyware, projížděl si PC např. Ad-ware SE? jestli ti to nezahlcuje linku a někdy pak i PC zatuhne, všechny důležité záplaty z windows update máš?
spyvare nee ale co je zvláštní při instalaci ovladaču mi avast hodil hlášku nalezen virus trojan....je to nějak podivne, adaware nic nenašlo... avast v nouzaku taky nic....Citace:
Původně odeslal Spajdr
To je normální, že ten Avast tohle záhlasí, s tím si hlavu nedělej. Jaké máš wokna? XP?Citace:
Původně odeslal Kamil Raška
jo Xpa
Já mám podobnej problém. Mám to samý. Občas mi tuhne win. A rychlost nic moc. Dokonce mám odesláno vice bytů než přijato. Ve Flashgetu mi stahování padá. Projížděl jsem to AVG, Ad-ware a spybotem a nic nenšel. Tak nevím.
ja mam taky sagema modem a zatim v poho stahuju asi 28kB/s
Tak jsem si dal tu práci a nainstaloval komplet celej systém znovu. A co se mi nestalo. Čistej systém a z netu tahám aktualizaci AVG. Nemám spuštěnou žádnou stránku a během stahování z AVG se měl hlášen dvakrát virus. Upozorńuji že jsem měl čistej systém poprvé připojen na net a stahoval jsem pouze aktualizaci. Nemá v tom prsty náhodou telecom ?
No ja jsem to taky reinstnul, zkusil přes gprs vlezt na net a pohoda hoďku jsem brouzdal, tak mi to nedalo a instnul jsem SAGEMA znova.....během instalace na mě Avast vybafne: c:\Windows\autoclk.exe Win32.Trojan.gen (VC) pokud nekliknu na O.K. tak ten modem nenainstaluji. Připojim se k netu, pohoda, ale do 15ti minut plný upload a neotevřu žádnou stranku, prostě ni. A gprs taky v pr.... nic nejde.Citace:
Původně odeslal Dusan
Už to mám v pohodě. Nechci to zakřiknout. Takže mám WIN XP SP1 prohlížeč Firefox 1.0 nainstalovaný AVG 7.0 ,ad-ware,spybot a kerio personal firewall. Takže už nemá žádnej šmejd přístup ani vir. Snad to vydrží. Ještě jdu kouknout na nějaký drivery k tomu Sagemu.
hmm telecom zase boduje na seznamu smejdu ;-) .. jeste ze uz mam svoje a nejsem na tomhle vydriduchoj zavyslej
Nevsim jsem si, ze by tu nekdo psal, ze je problem na strane CTc, takze nechapu tvuj komentar.Citace:
Původně odeslal frantacrack
Znam nekolik lidi, co maj tenhle modem a nikdo nemel problem s instalaci ani s provozem.
Kdyz je nekdo takovej jouda (mysleno obecne, nikdo konkretni), ze nema aktualizovany Widle, poridi si modem bez NAT (tzn. ze ma verejnou IP) a jeste nema zaplej ve Widlich ani integrovanej FW (tyka se WXP), tak se nemuze divit, ze behem par vterin po pripojeni mu to zacne blbnout a viru se uz bude blbe zbavovat .... :wink:
Tak jsem koupil Asuse modem a vše O.K a jak to je s tim odesíláním pošty z domu.. nějak mi to nejde... proč?
Ty jsis koupil Asus. Prosím tě jakej typ přesně ? Já taky nechci ten modem od telecomu.A na kolik tě to vyšlo ?Citace:
ADSL Modem/Router ASUS AAM6310EV
Tak teď po netu to pročítám a myslím že opravdu ten usb vynechám. Asus samá kritika. Viz -Citace:
Tak sem sa zbavil Asusa a jedu na Zyxelu 650R-33 CHA-CHA
MAM ASUSA uz jsem ho reklamoval a opet to dela stejne problemy jako pred tim KDE SE DA OBJEDNAT Zyxel 650R-33. jak ho sezenu nechodte kolem meho okna pac ASUS poleti :o)
jsem připojen přes siťovku a ne usb
K tomu modemu jsem našel toto http://adslcd.ipex.cz/adsl_cd_asus/A...0EV/start.html tak snad Ti to pomůže,ale myslím si taky že problém bude v nastavení poštovního klienta. Já se ještě rozhodnu co pořídit.Citace:
Jestli to mas od Telecomu, server pro odeslilani je smtp.iol.cz , musis zaskrtnout "server pozaduje overeni" a vyplnit tam jmeno a heslo, co mas na postu u IOL. Vetsinou stejny jako na internet.Citace:
Jinak ten vas slavnej ASUS trpi rozpady spojeni na WAN (asi pri slabsim signale), zamrza a prehlcuje se firewall (jede to pomalu) :) tak hura do toho :) Neco zpravil novej FW, ale ne vse.
USB modemy obecne trpjej vic na silu signalu, ale konkretne Well je na tom blede :? Microcom se radsi skoro hned stahnul z nabidku Telecomu :-)
EDIT: Kdo je blizko ustredny, ma na ASUSovi jen 1, 2 kompy a ma to klavne na internet, tak mu to pojede OK, ale kdo je dal od ustredny a jede mu na tom cela firemni sit (nekdy i domaci je pekna :) ) tak muze mit problem.