Skusal som si len tak trochu taktnut CPU a tu sa mi objavil uteseni pohlad na BIOS kde sa nedalo taktovat a zakladna doska bola uzamknuta!!! :-(
co mam teraz urobit :?:
Printable View
Skusal som si len tak trochu taktnut CPU a tu sa mi objavil uteseni pohlad na BIOS kde sa nedalo taktovat a zakladna doska bola uzamknuta!!! :-(
co mam teraz urobit :?:
netaktovat nebo nejakym softem z woken
woken?
odporuc mi nejaky pls som novacik v overclockingu
diki :roll:
clockgen alebo softfsb
A nebo v nejhorším případě koupit novou desku. Dneska to neni zas tak drahá investice. Záleží, jestli se to to vyplatí.
Uzamknuta ??? A není na desce nějaký jumper který to "odemkne" ???Citace:
Původně odeslal Icy R4zi3L-X.66
zakladna doska je MB ECS 950 HLU socket 478
nemozem ist do vnutra bedne a odomknut to rucne takze skuste poradit len nejaky soft a link nanho
som novacik v overclockingu :roll:
Takový soft není, je to prostě zamčené natvrdo :-(Citace:
tak to je zly velmi velmi zly :-( :-( :-(
Ja tu desku nikde nevidimCitace:
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Product...uID=22&LanID=0
Je to nejaka znackova sestava ?
kupena v SHARKU v bratislave
v marci
ale ta doska nie je ziadna vyhra a teraz setrim na nejaku EPOXku. :D
manufacturer: ECS
model:M950
chipset:VIA PT800 (VT8754)
south bridge: VIA VT8235
to je z cpu-z :-)
Z vlastni zkusenosti : vetsina ECSek je na OC pomerne negativni... Takze bych byt tebou nic moc necekal... Tuhle primo neznam, ale zadny zazrak to nejspis nebude... Az se ti sejde par penez, tak bych koupil novou lepsi fosnu :wink:
novu"fosnu" si kupim az ked budem mat okolo 12 000 :?
aby som kupil naraz dosku aj VGA
takze to tak skoro nbude predpokladam rok 2005(jun)
:| :| :|
To na ni bude vsechno ze zlata, ne? Slusna deska se da poridit i zä min...Citace:
no tych 12 000 ma byt aj VGA a doska spolu
a VGA ktora je mi nanic(slaba) kupovat nebudem radsej si kupim nejaku poriadnu za 8000 a k tomu kupim dosku za 4000
a neviem sa rozhodnut pockat a kupit dosku a graficku alebo teraz kupit dosku a potom graficku.
Dosku by som chcel MB ASUS A7N8X-E DELUXE Wireless edition Socket A, NVIDIA nForce 2 ULTRA 400 chipset, 400MHz FSB, ATX format
i865PE chipset, Socket LGA775, 800MHz BUS, ATX format, Intel® P4, 2xATA100, 2xSATA, 4xDDRAM 400 dual channel, 5xPCI, 1xAGP8, 2xFDD, 8x USB 2.0, 1x1Giga LAN, IRD, 6-channel audio s AD1985, 1x S/PDIF Output, ASUS Intelligence Wi-Fi slot pre wireless LAN upgrade.
:-)
Trosku blouznis ne ? ;DCitace:
Zkus ten copy/paste znovu a lepe, takhle to vypasa ze si vynalez hybird Socketu 462 a 775 :-)
no som sa pomyli a dal to vedla :roll:
toto je uz dobre(dufam)
MB ASUS A7N8X-E DELUXE Wireless edition Socket A, NVIDIA nForce 2 ULTRA 400 chipset, 400MHz FSB, ATX format
Socket A, NVIDIA nForce2 ULTRA 400 chipset, dual DDR, 1x AGP8x, 5xPCI, UDMA 133Silicon Image RAID, Serial ATA, 6ch audio s Dolby Digital, 2x LAN port + GIGA support, IEEE 1394 FIreWire, USB 2.0, ATX format + Wireless karta ASUS
4044,- s dph
Proc chces prechazet na mrtvou platformu ktera dnes nema uz vubec zadne vykonnostni plus :?:
tak mi odporuc nejaku dosku ktora by etse taky rok aj viac vydrzala aby som nemusle stale kupovat novu
(nechcem socket 478)
chcel by som socket 775
diki
aaaaa
som cely cas zadaval zlu dosku ;D ;D ;D
toto je uz dobra
MB ASUS P5P800, Socket LGA775, Intel 865PE chipset, 800MHz FSB, ATX format
i865PE chipset, Socket LGA775, 800MHz BUS, ATX format, Intel® P4, 2xATA100, 2xSATA, 4xDDRAM 400 dual channel, 5xPCI, 1xAGP8, 2xFDD, 8x USB 2.0, 1x1Giga LAN, IRD, 6-channel audio s AD1985, 1x S/PDIF Output, ASUS Intelligence Wi-Fi slot pre wireless LAN upgrade.
:D :D :D