Hledam freewarovy vypalovací program
Z Nera se stal strasny moloch a potom, co se mi zacal film v MPC prehravat pomoci nero kodeku, tak sel z disku. Takze ted hledam nejaky maly, sikovny , nejlepe freewarovy vypalovaci soft. Tak pokud najaky takovy pouzivate, tak se hodte nazev, link a pripadne vlastni zkusenosti. Predem dik vsem.
Re: Hledam nejlepsi freewarovy vypalovací program
Citace:
Původně odeslal Umbro
...potom, co se mi zacal film v MPC prehravat pomoci nero kodeku...
Proč jsi mu dovolil nacpat tam svoje kodeky? Tomu nerozumím... Ideální by bylo mít na přehrávání jen FFDShow a na kompresi zvlášť Xvid (nebo Divx, záleží na preferencích)...
Citace:
Původně odeslal Umbro
(zbytek)
Mě se Nero 6 až tak špatné nezdá, jistě, některé (spousta) věcí mi vadí (jenže to jsou většinou věci stejné, jaké mi vadily už na 5), nicméně s freewarovými programy si moc nepomůžeš. CDBurnerXPPro je stále velmi nestabilní, bohatě stačí kliknout myší na nějaké nešikovné místo a lehne (nebo aspoň vytuhne a parchant si přitom bere realtime prioritu), nebo se odpraví sám... A Burn4Free je (nebo aspoň dříve byl) adware.
Na zápis filmových DVD je stejně vhodnější DVD Decrypter, horší to je s podporou nových mechanik u Nera 5.x, pokud ti ta vyhovovala víc. Nicméně pokud aspoň trochu rozumně spolupracuje s tvojí mechanikou, na data by to mohlo stačit.