mam tet nove Genius 5:1 ,tak se ptam: bude mi tato zvukarna stacit ?
nebudou s ni problemy ?
a vubec jaka je ?
mam tet SB live 1024 a ta na to asi nema :|
predem diky za kazdou informaci
Printable View
mam tet nove Genius 5:1 ,tak se ptam: bude mi tato zvukarna stacit ?
nebudou s ni problemy ?
a vubec jaka je ?
mam tet SB live 1024 a ta na to asi nema :|
predem diky za kazdou informaci
pridam si taky dotaz k tematu...
bude mi stacit 5.1 zvukovka integrovana na moji desce?
k Genius HT ?
diky
dik DOTe za thread :wink:
hlavne aby nekdo uz konecne rekl jo, je OK a ja ji mohl hnedka objednat :lol:
Ta zvukovica použiva Stary čip CMI8738 . Proste nie je to elita ale s tvojimy bednami nebudeš mať (hadam) problém.
mluvil jsi ke me nebo k jamesicove epoxu ?
K tebeCitace:
Původně odeslal DOT
a me?
mam si taky koupit tuhle zvukovku nebo mi ta integrovana postaci?
Pokial si neni moc naročny ;) tak by ti to malo bohato stačiťCitace:
Původně odeslal jamesik
vyzkousime - uvidime
objedname-uvidime :wink:
kazdej na to jdem jinak :)
Tak na to pozor... :!:
Mám tuto zvukovku a měl jsem s jejím rozchozením opravdu strašně velký problémy. Takže abych tě ušetřil případných těžkostí:
Možná budeš muset ručně popřehazovat IRQ a nastavení vstupu/výstupu (mně se hádala zvukovka se síťovkou, ale je docela možný že byl problém v síťovce a ne v Herculesovi)
A hlavně - následující nastavení:
Multimedia-Používat jen upřednostňovaná zařízení
Hudební disk CD - Povolit digitální přehrávání na tomto zařízení
Zvlášť ty upřednostňovaný zařízení jsou důležitý, bez toho ti to pravděpodobně vůbec nepojede.
Jo, a taky se připrav na to, že např. ve Winampu nebo v Mediaplayeru ti nebude fungovat to posouvátko na regulaci hlasitosti (nevím čím to je, ale dělá to, pokud se nepletu, všem :roll: ), ale na druhou stranu budeš mít dálkový ovládání ke Genius dřevákům, ne? ;D :wink:
Jinak já nejsem žádnej odborník na zvuk, ale myslím si, že přes tyto všechny problémy má MUSE dobrej zvuk (a navíc ta cena...). I když je pravda, že jsem takový nesnáze od výrobku firmy Hercules nečekal... :roll: No nic, asi si za čas koupím FortissimoIII ;D
tyhle zkusenosti nejsou moc dobry...
no kdybych si chtel poridit jinou 5.1 zvukovku za rozumnou cenu, co by jste mi poradili? dik
jeste ze sem ji neobjednal ...
ale na druhou stranu recenze na tomshardware ji chvali ..
V cem vidite problem ???
Kolega Ondrowicz vam to hezky popsal ;) takze pripadne problemy budou snadno vyreseny. Za tuto cenu je tenhle Hercules nejlepsi 8-) Pak uz je na rade jen Fortissimo3, ale kapanek drazsi...
a live 5.1 ?
ta je za neco malo pres litra..
Produktum Creative se ja osobne vyhybam jako cert krizi. Se Zoltrixem (stejny chip jako tenhle Hercules) jsem na tech par her a predevsim prostor ve filmech dostatecne spokojen. :wink:
jj, ten svůj delší příspěvek jsem psal spíš proto, abych co nejvíc zkrátil řešení případných problémů než proto abych postrašil a odradil.. ;DCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
BTW kde a za kolik se dá takový Zoltrix sehnat? ???
asi do toho hercula pujdu po dnesnim marastu s tou svini livkou uz creative nikdy vic ...
Koupil jsem ho od jednoho manika tady na foru (nejak s nim nebyl spokojen), ale jinak napriklad tady: www.damello.cz za nejakych 967 Kc (verze s optikou) ci 754 Kc (bez optiky). Ale myslim, ze rozdil mezi temi (Hercules-Zoltrix) kartami nebude... :wink:Citace:
kde a za kolik se dá takový Zoltrix sehnat?