ahojky lidi. DUDU změnil adresu qůli poskytovateli na: www.mujweb.cz/www/dcase ale estě sem to našel něgde na slovensku a teď si nepamatuju gde.... tak mi poraďte... ;D
Printable View
ahojky lidi. DUDU změnil adresu qůli poskytovateli na: www.mujweb.cz/www/dcase ale estě sem to našel něgde na slovensku a teď si nepamatuju gde.... tak mi poraďte... ;D
kasly na slovensko , dudu ma lepsi ! :lol:
btw: tu adresu najdes v sekci case moding ...
jj DUDU rulezzzzz
Super stranka...dobra robota DUDU.
Jj, ty jeho novy stranky se fakt povedly. Akurat mi tam blbne kodovani cestiny (mam anglicky win2000 server a bohuzel za cesky menit nemuzu - originalka). Ale jinak S-U-P-E-R!!!
Ta stranka je naozaj sqela a hlavne pekna..
Graulujem. ;)
No a este som zabudol podotknut ze ponukany tovar sa naozaj pekne rozsiril :)
.... to ste mi pomohli... :( sem ten slovenskej web potřeboval abych moh říct firmě DUDU co vlastně chci... :) tak mi pomozte to najit....
bylo to něgde na slovenciny.sk nebo tak něgde.. ale nemůžu to teď najít.... :(
www.slovenciny.host.skCitace:
Původně odeslal Pajda
V contorl panely v miestnych nastaveniach sa da doinstalovat podpora jazykov, cize staci doinstalovat podporu stredoeu jazykov. Teda, ak mas europsku verziu win, lebo USA verzia take nieco nema, resp. tam nema prave tu podporu sEU jazykov.Citace:
Původně odeslal Fx
No, podporu EU jazyků tam mám, potíže s kódováním jsou jen někde. Resp. problémy jsem měl poprvé a napodledy právě na DUDUho stránkách...Citace:
Původně odeslal Haldo
Tak potom mozno iba chybicka v kode jeho stranky ???Citace:
Původně odeslal Fx
chci se zeptat na radu. shanim mrizky na vetrak, do zdroje a na vetrak te same velikosti do case-odvadi teplo. koukal jsem na ty dodovy stranky - hezky mrizky, ale jsou plochy - trochu brani vyfukovani vzuchu a tim zvysuji hlucnost, chtel bych neco jako tohle> to jsou dudovy mrizky
http://www.dcase.cz/detail/mrizky.jpg
jemozne mi prijdou dost nekvalitni a nehezky, videl jsem nekde skoro to samy, akorat ze ohnuty ven. nevite kde se daj mrizky v praze sehnat?? GMe a podobne???
.... Vám děkuju, teď sem koukal na www.slovenciny.host.sk a nenašel sem nigde něco jako objednat, nebo tak něco... :( bych chtěl kryt 009-girl a DUDU mi ho nechce udělat... :oops:
Nevím, co dudu změnil, ale kódování češtiny na jeho stránkách už mi jede v pohodě. Díky, DUDU ;)
Modify: Ještě jedna připomínka: V sekci nálepky se mi neobjevuje první nálepka (Q3). Je tam místo ní takovej ten patvar, co si IE nahodí místo chybícího obrázku... Je to jen můj problém, nebo to dělá i víc lidem?
Tak jsem si do Neptuna u DUDU objednal jednu mřížku :) jaký má dodací lhůty? Budu to mít do Nebušic? :wink:
Ak chcete nieco objednavat nieco zo stranky www.slovenciny.host.sk staci napisat na janomajer@post.sk
... To Entity: Tak to je tamrizka, kterou chci... :)
tu co mas v obrazku pod jmenem....
To All:
Díky za kritiku, jen jsem si toho
threadu všiml až dnes :-(
Kódování je pořád 1250, ale měnil
jsem webhosting a tak se to někdy děje.
Tak nevim, ale po reinstalaci windoze je vše OK. Nevim, jestli byla chyba u mě, nebo u poskytovatele...Citace:
Původně odeslal Dudu
... To DUDU: udelas mi mrizku GIRL? 8) dyz sem se ptal mejlem, taxe ti moc nechtelo... :( dyz ja sem na ty zensky.... 8)
Ta mřížka Girl, ale neni dost husta (neprostupna), takže až jí budeš vohrabávat, pěkně ti to ostříhá nehty :-D :-D :-D
To Pajda:
Nech si to udělat od jiného. :-)
Nebo mi pošli ten návrh co ti dělal ten
kámoš. Psal jsi to, ne ?
...:) gdo rek, ze ji budu vohrabavat? ... :) krome travicky se mi libi nejvic, tak proc ji neporidit... 8)
To DUDU: posilam....