Zoberme si taký athlon 64 FX (ak sa nemýlim ako jediný terajší procesor má odomknutý násobič)
Čo sa stane ak ho zväčšíme . Neviem aký ma pomer - typ 12x200
do akej hodnoty sa dá meniť. čo sa pri tom deje(teplota).
Printable View
Zoberme si taký athlon 64 FX (ak sa nemýlim ako jediný terajší procesor má odomknutý násobič)
Čo sa stane ak ho zväčšíme . Neviem aký ma pomer - typ 12x200
do akej hodnoty sa dá meniť. čo sa pri tom deje(teplota).
myslim ze pri OC sa zvisuje spotreba,teplota a hlavne vykon[/b]Citace:
Původně odeslal Rampage
jsem asi nepochopil na co se ptas ???Citace:
Původně odeslal Rampage
samozrejme, ze pokud zvednes nasobic, tak zvedas frekvenci procesoru a tim i teplotu (a mozna kvuli tomu budes muset zvednout i napeti kvuli stabilite a tim zase teplotu). zvednutim frekvence zvysujes vykon.
co 'do akej hodnoty sa dá meniť' ?
bud specifikuj svou otazku ( o co ti jde ) nebo se to tu blizi k presunu do misy...
jasně, pipp ti to myslim vysvětlil jasně... i když otázka už tak jasná není, ale když už jsme v tom, zeptám se Athlon 64 FX má odemčený násobič i nahoru??Citace:
Původně odeslal Rampage
ano
[OT] protoze na sz nereagujes, tak to pisu sem > uprav si podpis dle pravidel, nebo o nej prijdes [/OT - bude vymazano]
o kom to tu hovoríšCitace:
Původně odeslal mISHA
OMG, samozrejme ze o Tebe...
Jake OMG nechapem o com tu je reč
rampage: pokud nectes zpravy od administratoru a nevis, ze existuji soukrome zpravy, je to tvoje vec. ale jestli si nezmenis podpis dle pravidel, tak o nej prijdes. staci ti to jako vysvetleni? :evil:
Je to dobre ?
ano :roll:
vsechen offtopic bude vymazan. ostatni prosim, aby na toto tema uz neprispivali.
btw rampage > ohledne a64 a srovnani tu je dokonce thread...
Musim prispet, LOL!! .Je to sice off-topic, ale jednoho uzivatele v dredu perujete a jiny muze mit podpis odporujici pravidlum? Tohle zrejme neodpovida pravidlum.... :roll:Citace:
Původně odeslal mISHA
http://www.sweb.cz/Kritik.Pavel/podpis.gif
Tím jak jsi teď "přispěl" je skutečně vidět jak ctíš pravidla ty ty...Citace:
Původně odeslal Halen
Takovejch chytráků mam již plný zuby...
Kdybys mi napsal SZ neřeknu a ni ... myslím si, že nemá cenu plýtvat sprostými slovy na tyto lidi...
Jednoznačně sem nepatří ani tento přízpěvek a doporučuji mISHA aby to co nejdříve locknul nebo smazal OFF-topic Děkuji ale nemohl jsem dopustit aby mi někdo s..l na hlavu a sám dělal to samé...
PS: Halen stačí říct a došlo k nápravě! To je to tak nepochopitelně těžký? No nic delete.....
Vis, kdyby sis to poradne precetl, tak zjistis ze mISHA mu psal SZ a on si ji nevyzvednul :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Jinak myslim,ze se to uz nekdo psalo a ze FX maji odemcene nasobice i nahoru.
suhlas s tebou, skratka nie sme v koncentraku ale na OC fore, takze trosku zhovievavosti by nezaskodilo ;-) , ber to z humorom :-)Citace:
Původně odeslal sofokless