Jak nainstalovat win XP ( z dosu)???
Prosim o pomoc pri "FRESH" instalaci winXP, kdyz vse smazu v dosu spustim comp ze spousteci diskety( z winME) dam spustit s podporou cd-rom a na cd instacnim cd winxp dam setup.exe tak mi to rekne, ze to nejde spudtit pod dosem. A kdyz najedu z bootdiskety pro winXP tak se zase nedostanu na cdromku. Ted mam XP nainstalovany z winME. PLs help- Dekuji
Re: Jak nainstalovat win XP ( z dosu)???
Citace:
Původně odeslal eraser
Prosim o pomoc pri "FRESH" instalaci winXP, kdyz vse smazu v dosu spustim comp ze spousteci diskety( z winME) dam spustit s podporou cd-rom a na cd instacnim cd winxp dam setup.exe tak mi to rekne, ze to nejde spudtit pod dosem. A kdyz najedu z bootdiskety pro winXP tak se zase nedostanu na cdromku. Ted mam XP nainstalovany z winME. PLs help- Dekuji
ptal jsem se pred tydnem na to same. nekdo mi poradil ze prej z dosu se to instaluje spustenim d:\i386\winnt.exe na cd z dosu. jeste jsem nemel moznost to zkusit, ale melo by to bejt ono. NAPIS AZ TO VYZKOUSIS JESTLI TO FUNGUJE.
DIK
Opravdu stačí spustit v i386/winnt.exe, neni vidět v commanderech pod DOSem, proto, že ten adesář jednoduše obsahuje strašný kvantum souborů a DOS nedáže zobrazit víc jak 2000 souborů v adresářů (tim pádem ani commandery) Jinak je to poměrně neschůdná cesta, protože, bez drivespace(či jak se to menuje) trvá překopírování přes tři hodiny (i na 2.0GHz. Pokud máš instalaci na disku, stačí dle návodu (třeba na www.cdr.cz) udělat bootovací CD a seš rychle za vodou v rákosí is XP :)
Citace:
Původně odeslal slesik
Opravdu stačí spustit v i386/winnt.exe, neni vidět v commanderech pod DOSem, proto, že ten adesář jednoduše obsahuje strašný kvantum souborů a DOS nedáže zobrazit víc jak 2000 souborů v adresářů (tim pádem ani commandery) Jinak je to poměrně neschůdná cesta, protože, bez drivespace(či jak se to menuje) trvá překopírování přes tři hodiny (i na 2.0GHz. Pokud máš instalaci na disku, stačí dle návodu (třeba na
www.cdr.cz) udělat bootovací CD a seš rychle za vodou v rákosí is XP :)
staci spustit smartdrv.exe bez jakehokoliv parametru.. to je program ktery zapina v dosu vyrovnavaci pamet.