Nevíte někdo,jestli je ta destička použitelná i pro CPU s novým jádrem?
Printable View
Nevíte někdo,jestli je ta destička použitelná i pro CPU s novým jádrem?
Asi jo ne? Vzdyt novy jadro je ve vnitr a neni znatelny na procaku samotnym....se domnivam :roll:
omyl novy jadro ma trocha jinej tvar ale melo by to asi fungovat ;)Citace:
Původně odeslal Jerrys
No mně šlo spíš o ty kondenzátory-o jádře snad netřeba debatovat... :)
ja si myslim, ze ked das podlozku na kondiky bude podlozka vyssie ako jadro a to nexceme :wink:
No to já chápu... :wink:Citace:
Původně odeslal v.e.i.l.s.i.d.e
Zcela přesně mně jde o to,jestli má ta destička vyřezané díry právě tak,že se do nich vejdou všechny kondy na T-bredu...(???)Těžko se tady můžeme dohadovat,to k ničemu nebude.Mně jde spíš o to,jestli to už někdo na vlastní oči viděl,vyzkoušel,či jinak s tím získal zkušenost!
No osobne som nevidel medenu podlozku pre Palomino pouzitu na THB. Neviem ale podla mna to asi nepojde...na THB sa daju kupit zvlast podlozky a na Palomino tiez.
No, na THB som dosticky nevide. A tie na palomino by som v ziadnom pripade nepouzival! Kvolik kondikom...
Takže jednoznačné odpovědi se asi nedočkám-napíšu do TnTrade a uvidíme. ;)
Nakonec se ani z TnTrade neozvali,ta slečna asi vůbec nevěděla,o co jde,takže se pro jistotu neozvala ,aby se kdyžtak neztrapnila... :wink:
Ale nevadí,už mám v compu nový procík(viz. http://www.overclocking.cz/4um/viewt...?p=91197#91197) a Coppershim na něj jde.Sice trochu překrýval vždy alespoň 1 řadu L1 a L3 můstků,ale to jsem zaizoloval.Negativní efekt to asi nemá neb násobič jde měnit v pohodě a napětí taky neskáče.Možná bych to,Marty dal do FAQ,kdyby to někdy někdo potřeboval.
No joa ja si myslim ze zalezi na tvaru vyrezu v desticce stejne Shimm naho*****Citace:
Původně odeslal GABO
Mam 750 a nejde zaboha pretaktovat kdys ho dam na pitomejch 803 Mhz tak us se sekne asi po 10minutach vw WIN98 se to sekne a kdys pustim hru tak se to sekne hned takze Diky za odpovedi jo a jestli jsem to napsal do spatne mistnosti tak se omlouvam napiste prosim na ICQ 1696565564
DIK jo deska je KINETIZ 7T VT 8363 Via kt 133
no proste QDI
DIK :oops:
No aj podla mna je ten Copper SHim dost o nicom...sice som ho mal jeden cas tusim, ale znizil teplotu o 1C...proste celkovo zbytocna kupa.
no to je tim zhe ma ta deska jenom kt133 ktery neumi 133MHz FSB a stezi zvlada stabilne frekvence nad 107MHz nekdy i niz treba kdyz sem mival MSI K7TPro2-A tak stabilni FSB bylo jen 103 :(Citace:
Původně odeslal TIMBERJACK
takze zvys napeti Vcore( pro procak) jestli to jde.....a taky zvys napeti cipovkam......ale problem mozna bude v tom zhe to v BIOSu ani nenastavis ale mozna kecam pac sem se s touhle deskou este nesetkal
Ale Gabo,já jsem nikde nikdy nenapsal ani slovo o tom,že Coppershim mám kvůli chlazení.Tomu nevěřím stejně jako ty,že jakkoli pomáhá chladit CPU,když není v kontaktu s jádrem... :)Citace:
Původně odeslal GABO
Já ho mám čistě a jenom k jeho primární funkci a tou je přece ochrana jádra před zničením pod zátěží těžkého chladiče.Nevím,kde se vzal ten mýtus,že Coppershim je na chlazení.Lidi nějak zapomněli,že Tt jej vytvořil pro něco zcela odlišného.