-
Cooler Master Case Mod Contest 2004
-
:eek: :eek: :eek: tohle bude asi trosicku narocnejsi na zdroj, a rozhodne to asi nebude uplne tiche ten proudici vzduh bude sliset jako svin, ikdyby to byly tiche vertacky
-
There are a whopping 56 8cm coolers wich are good to supply a massive 2000 CFM in total. For these power there has to be a second 350W power- supply just for the coolers. The fans are placed in the following order:
20) on the left side
20) on the right side
10) on the bottom
6) on the top
2000 CFM ale nepise jak moc je to hlucne asi 2000 dB :))) ;D
-
wow skoda ze tam neni zvukovy zaznam z toho kdyz to "letadlo" startuje :lol: ...to musi byt dobrej randal ... ;D
a jeste bych chtel videt tu zmet kabelu ;D
-
Paneboze! :eek: Jezisi kriste, co to kua je?! :eek:
...ze by... letajici case? :lol: Mno kdyby vsechny ty fany fucely jednim smerem, tak mozna i jo :|
Je to rozhodne orginalni mod, ale zapnout mi to v baraku, tak to leti oknem - orginalita, neorginalita :eek: :?
Fuckt silenost.
Me se ale desne libi tohle z tech modu:
http://coolermaster.imageinfinity.co..._Custom45L.jpg
...je to pocitac! ;D Seemaq rules!!! ;D 8-)
-
Tak toto je velmi pekne (az na ten MSI PC ak sa nemylim) buchol by som tam radsej Shuttle..ale inac styl teda :wink:. Mat toto v obyvaku - nepohneval by som sa.
-
Citace:
Původně odeslal GABO
Tak toto je velmi pekne (az na ten MSI PC ak sa nemylim) buchol by som tam radsej Shuttle..ale inac styl teda :wink:. Mat toto v obyvaku - nepohneval by som sa.
to kazdopadne me tam dokonce to MSI sedi dokonale, teda spis ty barvy. fakt supr..
-
no jak tak na to koukam tak je tam dost hroznejch kycu ala chiptuzing, ale i nejaky docela pekny...
-
Njn ten MSI je fakt peknej, ale uz to tady bylo, tusim ze presne tehle byl driv striknutej na plameny. NO ale neviom rubnout kvuli modu nadrz z motorky? Kazdopadne ten airbrush je masox.
-
Jak ma ta MSI nadrz vyreseny chlazeni ?
-
WOW, no to sou mi věcičky. Ten "vrtulník" je fakt hustej :lol:
-
Citace:
Původně odeslal Dawe
Jak ma ta MSI nadrz vyreseny chlazeni ?
treba se po 15 minutovem provozu musi sundat ty vicka nahore ;-)
-
hm neviem co je akoze mod na tej MSIcke ? narvany "shuttle" case do nadrze .. a airbrush .. taky kabatek na komp skor :)
-
SajmoM - jo, presne to :wink: Mno, co se tyce toho modu, tak slo o mod case, takze...
A kdyz se podivate na ten link, co to vyhlala na konci za sragora, tak je mi toho cloveka lito. Asi mu napisu, ze se mi jeho mod libi neprosto nejvic a jaky to ma specifikace a jak moc se to prehrova :lol: :wink:
eg. jak dlouho to vydrzi bezet pri prime95 torture testu :D
-
Citace:
Původně odeslal SajmoN
hm neviem co je akoze mod na tej MSIcke ? narvany "shuttle" case do nadrze .. a airbrush .. taky kabatek na komp skor :)
Presne je to jenom cover, jinak je to podle me nijak nezmeneny MSI cosi. Joo Shuttly to je jina podivana.
-
-
Nebude to ta mechanika od Gigabytu co vyzera ako Radio do AUTA a vlastne je to mechanika do PC, ktora sa sprava ako radio teda v ovladani ...
Tusim som nieco o tom cital velmi davno na CDR.cz ale nie som si isty ci je to presne toto zariadenie...:D
-
no ta byla hnusná, protože vyčuhovala asi 1 cm z case ven, byla to myslím nějaká DVD
-
Citace:
Původně odeslal GABO
Nebude to ta mechanika od Gigabytu co vyzera ako Radio do AUTA a vlastne je to mechanika do PC, ktora sa sprava ako radio teda v ovladani ...
Tusim som nieco o tom cital velmi davno na CDR.cz ale nie som si isty ci je to presne toto zariadenie...:D
Ne to neni ten Gigabyte, tohle se vyskytuje snad jen v ameru, na jinym nez USa kompu sem to nevidel. Ale dost mi to pripada jako kyc.
EDIT: Tohle to je: NewQ Platinium DSP processor
-
Co sem se dival, tak tak 85 z tech 87 (88?) modu sou naprosty braky, nestojici ani za zminku... Tedy - pokud nekdo vezme Stacker, oddela to kolecko se sitkou, placne do toho plaxi s hnusnou buzirkou a priplacne tam Muskeetera, tak to vzdycky musi vypadat uzasne, ze? Ano tohle tema je tam tak 75% tech modu...
-
Citace:
Původně odeslal bukva
Co sem se dival, tak tak 85 z tech 87 (88?) modu sou naprosty braky, nestojici ani za zminku... Tedy - pokud nekdo vezme Stacker, oddela to kolecko se sitkou, placne do toho plaxi s hnusnou buzirkou a priplacne tam Muskeetera, tak to vzdycky musi vypadat uzasne, ze? Ano tohle tema je tam tak 75% tech modu...
Hele neni to nahodou americka soutez? Pac dost tech "modu" je proste slatanina vsech moznych barevnych hovadi.n. Ale nektery sou zas masox. 8-)
Treba ten cernej Wavemaster je uzasnej.
-
-
a jako co má bejt TY CHYTREJ ? fakts mě nas***
zásadně říkám, že jsem proti kombinaci barev a dalších trapností... jinak, to že mají na muskeetery a podobné věcičky, to bych jim být vámi nezazlíval.. holt chudší si tam dávají vypínače a LEDky a potenciometry... jde jen o to to dát nějak rozumně dohromady
EDIT - jinak ty to máš taky barevné :wink:
-
nahodou, to "flexo" je solidni (a zbytek je disko-sh.it)
-
Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
[jinak, to že mají na muskeetery a podobné věcičky, to bych jim být vámi nezazlíval.. holt chudší si tam dávají vypínače a LEDky a potenciometry... jde jen o to to dát nějak rozumně dohromady
Ja bych jim to taky nezazlival, kdyby tam davali I Muskeetery, ale to ze tam davaji JEN Muskeetery. Casemody Intelu meli aspon nejakej napad a kvalitu (a vlastne proto, ze Intel dela CPU, ktery se daji nacpat kamkoliv, neni to tak svazujici, jako CoolerMaster, kterej dela i casy - nebo modu, ktery maji jen chladice CM tam bylo hodne malo), ale tohle je +- vazne ubohy