Tak mě napadlo, když teďka Telecom nabízí volání o výkendech zdarma, jestli by nešlo se přes modemy spojit s kámošem, co má neomezený internet přes Wi-fi.
Printable View
Tak mě napadlo, když teďka Telecom nabízí volání o výkendech zdarma, jestli by nešlo se přes modemy spojit s kámošem, co má neomezený internet přes Wi-fi.
teoreticky. nicmene jestli se nepletu, tak ustredna pozna, ze se jedna o datove a ne hlasove volani. a tak jako tak ti to za hodinu nejpozdeji zhodi.
No jen tak mimochodem:
kdyz je clovek v dobre firme, tak mu nabidne internet kdekoliv pomoci modemu a linky 800 xxx xxx, tedy vy neplatite nic a serfujete pres 800. Da se takhle pripojit i na vnitrni sit firmy apod... A 800 je vlastne taky vyhrazeno na telefonovani a muze tam jet i datovej prenos. :arrow: ale NON-STOP pripojeni to neni ;D to by se asi firme ty ucty nelibily.
Slo, vyzkouseno.Citace:
Původně odeslal Luke
slo ale mam pocit ze max 33/33 pac normalni modemy neumej V.90 smerem ven. (ale uz si to presne nepamatuju ... :-/)
mas naprostou pravdu. v.90 pouzijes jen pri prisunu informaci od providera se specielnim modemem.
mozna to umely rockwelly s nejakym tim svym upravenym protokolem, ale take uz je to davno ;D
Hm a je zajímavé, že opravdový paušál za modem je pro telecom tabu. Stále mě utvrzují v tom, že jsem udělal dobře, když jsem začal dávat peníze do T-Mobu..Citace:
Původně odeslal Luke