-
Upgrade RAM
Chystam sa na upgrade RAM a chcel by som vediet vas nazor - oplati sa mi investovat do 512MB modulu? (zostava - vid popis) Ja viem, ze cim viac ramky tym lepsie, ale zaroven sa mi nechce platit za zbytocny luxus, ak by som to pripadne dostatocne nevyuzil - na akych aplikaciach (okrem hier, kde to asi moze byt vidno) sa moze prejavit rozdiel medzi 512 a 768MB a do akej miery?
-
myslim, ze kdybysis dal tu praci, tak bys odpoved uz nasel. zbytecny luxus je pouzivani wxp kdyz muze trebas autocad bezet v dosu atd. :wink:
pokud pouzivas programy narocne na pamet ( viz doporucene konfigurace ) tak ano. ale spousta lidi tu bezi na 256 a staci jim to.
a takove upozorneni > pokud ti to nelocknu ( a posleze nesmazu ) jako zbytecny thread, tak je nutne, abys nepsal "viz. podpis" protoze podpis se meni!!!!
-
S tym podpisom je to pravda, takze sorry, to ostatne som len skusil - su tu borci,co maju konkretne skusenosti a vedia o kolko sa im napr. zlepsilo napr. fps pri spracovani videa vo VD po pridani 256MB, resp. 512MB, atd..., inak staci dat nejaky link, ja mam 56kb a casu tiez nie je nazvys. Maj please, strpenie s lamou. :o :o :o
-
no ja mam jeste pomalejsi linku momentalne a take si ji sam platim a casu take nemam nazbyt. takze tyhle argumenty jsou fakt dobry...
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...hlight=256+512
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...hlight=256+512
dal se mi to nechtelo hledat.
-
mISHA,
No vidis, ty sa tu lepsie vyznas, kym to ja najdem... Asi kupim 256MB a zvysok investujem do HDD. 512MB RAM a (+) 120GB HDD (daco budem musiet doplatit!!!) roztoci ten comp trochu lepsie, ako len 768MB RAM. Vdaka za help.
Ale nelockuj to, prosim ta, ak by ma este niekto chcel vyviest z omylu... :-o :-o :-o
-
256-512 to je hoooodne znat vsude.
512-768 to je znat jen ve hrach.
512-1024 taky jen ve hrach.
768-1024 - rozdil neni nikde.
tedy k otazce,jestli je lepsi koupit 512 ke stavajici 256 nebo jen 256 a rychlejsi disk,jednoznacne 256+rychlejsi disk.
-
Presne taketo nieco som chcel pocut (vidiet :-) ), vdaka OBR.