128/128 garant, real 170/200, ping 10-15ms, páteř CHELLO
Za 700Kč bez DPH - no neberte to, když jsem měl doteď GPRS... :wink:
Printable View
128/128 garant, real 170/200, ping 10-15ms, páteř CHELLO
Za 700Kč bez DPH - no neberte to, když jsem měl doteď GPRS... :wink:
Tak to opravdu způsobí davové šílenství :lol:
congratz :D
Dík, bylo to sice dlouhé rozhodování, ale už od prvního okamžiku nelituju!!!Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Posuzoval jsem alternativu od Eurotelu 14 dní, ale takhle jsem spokojený nebyl - hlavně nemám omezení dat a rychlost je garantovaná!!!
uvar si hodne silny kafe - ted se par dni nevyspis. ;D
pekny pingy, jak daleko mas AP? ja jsem pripojenej taky pres pater chella pres jediny AP a dost to lita (cca 20-200 a vice), ale jsem vin nez 1,5km daleko :-(
já mám Wi-Fi 1024 s agregací 1:6 za 550kč na měsíc s DPH, AP mám 3,5km daleko a pingy mě ale kolísaj od 6ms do 2000ms :-( takže z nějakých 200ms bych si nic nedělal
no, s pingem problem neni, zvlast kdyz neparim po siti, ale co me irituje je nechutny packetloss :evil:Citace:
Původně odeslal Lada Kolar
To bude rušením. Já jedu na internet přes jeden WiFi spoj a další tři rádia a ping je pod nebo kolem 10 ms.
BTW: jak to je napojený na páteř chella, přes kabelovku nebo to přímo chello nabízí WiFi nebo přes nějakýho partnera?
do baraku, kde je AP vede paterni linka pro modrany; wifi je pres sdruzeni, ktery ma B2B smlouvu se sdruzenim.
jinak rusenim to urcite bude, to udolicko je primo "precpane"signaly. kdyz jen ve winech mi to najde asi deset siti (z toho 4 AP czfree). dal by se ten packetloss eliminovat postavenim nejakeho AP na ceste? cili ne AP--1600m--ja = 1600m, ale AP--800m--AP--800m--ja?
AP je cca. 1km daleko a agregaci mám údajně pod 1:1, ale to nemůžu potvrdit, páč tomu prd rozumím... :oops:Citace:
Původně odeslal riksa
Nechcem ti kaziť radosť, ale s chválou počkaj aspoň pol roka. Už som to zažil...spočiatku rýchlosť ako vietor ale postupne ako napájali dalších klientov na AP tak sa rozkafrali tak pingy ako aj rýchlosť. (a tiež to bol "garant")....holt Fastweb ;D ;D ;D ;D ;D
Navic ted jsi z toho cely vedle protoze jsi mel GPRS, ja kdyz jsem sel z modemu na Wifi, tak jsem taky cumel...
Tak mi tu radost nekažte - nebojte se, že bych si tu nepostěžoval, až se to začne kakat... :wink:
Kde to mas? Jaka lokalita? U jake firmy? :drool: :drool: :drool:Citace:
No ja som maval pingy niekedy aj 10s a packet loss nad 50 % a inokedy to zase islo 60KB/s (aj ked zaplatenych bolo 20KB/s) ;D
No to by me taky zajimalo odkud to mas? To mas nekde z Modric? Ja su taky z Chrlic, a shanime nakej dobrej a rychlej net do nasi wifi site. Napis me prosim jak to mas. Ja sem nasel jen internet pre obilny silo jestli to znas. Za 1024 bez agregace a limitu tam chcou 5000KcCitace:
CZfree net ;DCitace:
Původně odeslal Gargamel
2 Hynal: jj, jsou to modrice, jinak v okolí Chrlic je asi 10 AP CZFree, ta wi-fi síť mě docela zajímá, máš ode mě SZ, domluvíme se jestli bych se k vam nemohl propojit...
na WiFi mam pingy okolo 30 coz na gameseni staci ;D Pojem agregace neexistuje a platim 300,- mesicne s tim, ze bude minimalne 256kb az 900kb/s - no a jede to povetsinou 1Mb/s a planuji se 2Mb, takze pohoda 8-) jelikoz jsem prechazel taky z GPRS tak vim jake to je :wink:
heh ja taky prechazel z GPRS na wi-fi a taky jsem se uplne rozplival jak to je skveli!Prvni mesic a pul to slo nadherne!od rana do vecera byly pingy tak 50 ms no a ted to kolisa jako prase.Ale i tak lepsi jak GPRS.
btw: 100/100 agregace 1:3 za 390 bez DPH :roll:
Aha... :-) Tak to se nekdy stav na ftp://10.128.34.25 nebo gargamel@jabber.brno.czf :wink:Citace:
Dneska se mi objevily první problémy - síť jakoby na krátké, několikasekundové časové úseky mrzla... furt to jede rychle, ale pak zničeho nic nenatáhnu ani obyčejnou webovskou stránku a vypší časový limit či co... a za chvilku zase všechno OK... :-(
Jo a samozřejmě mě to furt vykopává z IRC... :evil:
Zkus ping www.seznam.cz -t
No, háže mi to postupně pingy mezi 12 až 29ms, pak najednou 12x Vypršel časový limit žádosti a pak se to zase normálně chytne na původních hodnotách... :?Citace:
Původně odeslal Geeker
No to je prave presne to co popisujes. ztratovost paketu. :(