jeste v patek to odpovidalo a dneska se podivam na disk a mam na nem o 6 giga min ...
http://jaluvkap.borec.cz/img/divne.jpg
nevite nekdo cimpak to muze byt? zkousel jsem chkdsk a ten nic nenasel
rozdil je presne 6699957kB
Printable View
jeste v patek to odpovidalo a dneska se podivam na disk a mam na nem o 6 giga min ...
http://jaluvkap.borec.cz/img/divne.jpg
nevite nekdo cimpak to muze byt? zkousel jsem chkdsk a ten nic nenasel
rozdil je presne 6699957kB
Nemazal jsi neco v te velikosti?
Ted se mi stava, ze mi nejde mazat z jednoho disku, ono se to smaze, ale misto se neuvolni
nic tak velkeho jsem na disku nevedu a ani jsem nemel/nemazal ... ale ted jsem celkem intenzivne instaloval/odinstalovaval, takze je mozne, ze to nekde je ... je nejaky softik, ktery to zjisti? podle me by to mel umet windowsacky chkdsk, ale ten nehlasi nicCitace:
Původně odeslal monsoon
Zkus tohle SpaceMonger :arrow: hned budes mit jasno kde je problem :!:
Hmmm, tak me to nepomohlo, ukazalo mi to ze cely hdd je prazdny, ono teda na nem nic neni, ale podle volneho a obsazeneho mista je plnej. Proste kdyz neco smazu tak se mi neuvolni misto :( Vzdy naplnim disk a pote zformatim at dokola
hele pockej ty neco smazes a neuvolni se ti misto? a vysypat kos si zkousel?
take muzes mit bordel v volume system information.
EDIT: btw ten obrazek co jsi dal je fajn. jenze neukazuje komplet obsazene misto ( jen celkem a volne ). nebo to mame pocitat na kalkulacce? ;D
2 mISHA - ja uz ti to spocitalCitace:
Původně odeslal jaluvkap
Proste si bud vypni fci obnoveni systemu nebo to naformatuj jinak nevim ale pekne si koledujes o data. Mit 80 gb na jedne partition
no ja vim. ale kdyz uz tak by bylo fajn tam dat komplet :wink:
jeste by me zajimalo pouzivas ntfs nebo fat32? ja totiz tech disku mam vic, ale jeste nikdy se mi nestalo to co popisujes. takze jedine co me napada ( pokud tam neni nejaky jiny problem ), ze ten bordel se zhromazduje ve volume system info.
co spusteni scandisku po startu pocitace? to jsi take zkousel?
nechapu? za dobu co delam s pocitaci sem u svych kompu a vicemene ani u kompu co jsem delal ( snad krome jednoho ) nikdy nedelal na jeden disk vic partition.Citace:
Původně odeslal Geeker
tak to me nenapadlo ... vypnuti/zapnuti system restore pomohlo, jenom doufam, ze se mi ted neposerou windowsy, abych musel udelat reinstall ... a k tem vice partition ... v dnesni dobe bych rek, ze se ti posere rovnou cely disk anebo nic ... tot muj nazorCitace:
Původně odeslal Geeker
ja mam NTFS, a nikde nic nemam, ani v kosi, ani v system volume ..., ani v norton kosi, proste nikde :o
ted jsem to naformatil, jako logickou partition v pm8 a zatim se zda ze to jede, predtim to bylo ve woknech a jako primarni.
tak zkus vypnout/zapnout system restore a uvidisCitace:
Původně odeslal monsoon
Zkus nabootovat z instalačního Cd od XP, pak dej opravit a do konzole zedej CHKDSK X( Jméno disku např C: ) . Snad ti to pomůže :wink:Citace:
Původně odeslal monsoon
Nejde o disk fyzicky, ale jde o windows, ty se posírají docela často.. A při instalaci to chce zformátnout disk (resp. primární partition), a to v případě nerozděleného disku přijdeš o data :idea:Citace:
Původně odeslal jaluvkap
vysypej si kos :)Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Sorry za OT ale nemozem si pomoct. Ten adresar Zaloha je faqt bomba. Uz vidim to obnovovanie dat z zalohy pri poruche disku :lol:
a jaxi prisel na to, ze tam neni mountly jiny disk 8-)Citace:
Původně odeslal e1
Noooo, v popise mas disk iba jeden a ako zaloha to tiez nevyzera, lebo ten 1GB by si skor dal na CDcka ;DCitace:
Původně odeslal jaluvkap
Jsi si jistý, že nemáš nainstalovaný Norton Utility?