-
Problem z 2 GB diskom
Ahojte, po dlhom vahani som sa predsa len rozhodol ze zalozim tento thread. Mam stary 6-rocny komp. Od jeho kupy ma trapi pravidelne zamrzanie celeho systemu. Doteraz som neprisiel na chybu. A teraz, co ma uz fakt nas*alo je ze mi odisiel moj WD200 - presnejsie 20GB disk neviem preco, nic nie je zhorene len nezacne tocit platne, nahradu uz riesim. Teraz momentalne mam prvy disk, nejake WDcko - 2 GB, ale ten mi tiez z nicoho nic vypadne a zvova sa zapne. Neviete kde moze byt problem? Nemoze byt chybny zdroj-je to tusim MACHCASE 250W?
Shoorty :eek:
-
muze. a take v milionu dalsich veci tykajicich se komponent, ktere tam mas a ktere my nezname.
-
...
No tak jeho konfiguracia je nasledovna:
Intel Celeron 433 Mhz (socketove prevedenie), maticna doska-Intel 440EX, grafika ati rage pro turbo-on board-vypnuta, zvuk YAMAHA DS-XG 1 Native Audio-on board, 2GB WDC AC12100L, 20GB WDC WD 200-zhorena elektronika,RAM PC 133 SDRAM 64+128 MB, grafika MANLI nVIDIA RIVA TNT 2 Model Ultra Mach 64 - 32MB, Sietovka Realtek, Liteon 40x24x10, Teac 524 EB, Zdroj MACHCASE 250W ATX. Skrinka stara KME vemi tazka. Dufam ze som na nic nezabudol.
Teraz by si uz vedel poradit?
Shoorty
-
ja uz jsem ti odpovedel. muze to byt zdrojem.
anebo take prirozenym starnutim disku. neni to pravidlo, ale urcite ti spousta lidi rekne, ze jim disk odesel uplne stejnym zpusobem.