Ahoj
Sice to tu už bylo, ale....
Jakou palírnu .......chci kvalitu, ale nexch za to dat tolik co stojej Plextor
co řikáte na MSI?
asi budete radit TEAC nebo Liteon :)
taky v kratkosti proč zrovna tuhle
Printable View
Ahoj
Sice to tu už bylo, ale....
Jakou palírnu .......chci kvalitu, ale nexch za to dat tolik co stojej Plextor
co řikáte na MSI?
asi budete radit TEAC nebo Liteon :)
taky v kratkosti proč zrovna tuhle
Hehe a co by si ocakaval ? :)
LiteOn mozem iba doporucit. Nie je nic, co by nedokazala oproti ostatnym a je o hodne lacnejsia. Mam ju zatial iba cca 3 mesiace ale neznicil som zatial ani jedno CD, a na nete su na nu len same dobre ohlasy a skusenosti.
teď jsem se hrabal v ceníku karmy a mají CDRW Plextor PX-W4824TA bulk za 2625,- bez DPH. Pokud chceš kvalitu není o čem uvažovat
Teac
TEAC ale 40x a original, vyrabi to jeste jedna firma, mam dojem ze Intenso.
TEAC 48x bych zatim nebral, je jeste takovy nedomrly.
Ta 40x je dobra, viz www.cdr.cz ale neumi cist cactus.
pokud ti jde v prvni rade o cenu a kvalitu tak bych bral Lite-on ;)
mam MSI 32(doma, 9mes. cca 200 CD) a LiteOn v praci(24), ani na jednu nemuzu rict krive slovo... (ani jedna ovsem nezvladne CDS)
u MSI se mi zda, ze necte tak dobre jako LiteOn (ale asi bude zalezet kus od kusu)
Plextor PX-4824, Yamaha CRW-F1, Teac CD-W 540
LiteOn pali nejlip pres ochrany,Teac se rovna kvalita za rozumnou cenu!Plextor je spicka se spickovou senou! 8) 8) DJ" 8) 8)
Já si teda objednal Yamahu F1 přes www.cs21.cz a jelikož stojí bulk verze cca. 2300,- s DPH, tak mi to dovezou zadara. Ta firma nprosto v pohodě a solidost při nesnázích jistá....není to žádný garážový prodejce, má již dlouholetou tradici a působnost na více místech. Jen můj pohled na to, co koupit nej za nejmíň.
Fakt, že i Plextoři jdou s cenou dolů, ale pořád né tak hodně.... :wink:
Milx:
Tak dufaj, ze ta YAMAHA nezacne byt po roku-dvoch vyberava na media. Lebo starsie YAMAHy (4x, 8x) su a to dost. :(
Za ty prachy??? Pche, to klidně může!! Stejnak zanedlouho budem vše přepalovat na DVD podobnou osnivou rychlostí 8) 8)Citace:
Původně odeslal PiT
mam 24/10/40 LiteON a nemuzu si stezovat, ma napaleno sice zatim jen cca 500CD ale ani jedno zniceny. A to palim na ruzny media, nektery i pochybny kvality ;D
jedina nevyhoda ze napr oproti CDROM Teac 540E cte hure hodne poskrabane CD. (otazka je jak ctou ostatni palicky, protoze TEac 540 je co do cteni poskrabanejch CD jedna z nejlepsich CDROM, i kdyz co se tyka spolehlivosti mi hodne zklamala).
ta 52ka Liteon co se prodava ted je velmi dobra a za cenu 2500Kc..no neber to, i kdyz Yamaha F-1 se mi taky moc libi :wink:
Tak co ti mozem vrele odporucit je TEAC CD RW540E ale origo. od TEAC nie INTENSO !! A na MSI mam same zle spravy !!
Naprosto souhlasim s Pitem (jeho 1. prispevek v tomhle threadu). Mam Lite-on (viz podpis) a ackoliv jsem v paleni naprosty zacatecnik, jeste jsem nezkazil ani jedno CD. A to jsem palil napr. MOHAA Spearhead, ktery ma v Clony XXL 9 lebek (Safedisc 2.8 ). Bez problemu pali a cte 90 a 99 min. CD a umi Mt. Rainier. Jediny co by nemela umet je Cactus, toho ale neumi vetsina vypalovacek. Cena kolem 2.500 s dani (velkoobchod).
kazdopadne se dneska da sehnat Lite On jeste levneji!Byla mi nabidnuta v obchode a byla do 2000Kc!!!Coz myslim je super!Kamosi maj hlavne Teaka avsichni v pohode !Mozna ze bude lepsi si lehce priplatit a koupit si spis toho Teaka,preci jen je to renovovana znacka a Lite On je dost mlada znacka,i kdyz s velmi slusnymi parametry a vlastnostmi! 8) 8) DJ" 8) 8)
Jedine YAMAH CDRW F1 s T@2Citace:
Původně odeslal Tomahawk
No, ja nevim. Ja mam orig. TEAC W540E, ale ta neni schopna palit vic nez 16x, kdyz to zkusim, tak vyleze cosi, co zadna mechanika neprecte, a reklamaci mi neuznali, hovada.Citace:
Původně odeslal cox
To Ja8k1:
Ta Yamaha ted nejak slevnila, koukal jsem do ceniku Monimy a docela me nastvalo, ze jsem nepockal mesic. Ale ten Lite-on je taky dobrej, akorat neumi ty potisky.
Přesně, Yamaha razantně šla dolů už koncem minulýho roku pač to začla její optická divize balit viz. zatím neoficiální zpráva na www.cdr.cz. Já jí teď ještě zkouším sehnat přes diskus, kde jí maj dle ceníku a ten je aktualizován k 31.1. Snad ji ještě maj skladem.Citace:
Původně odeslal Slusnak
no negde jeste nejake zbytkove mozna najdes...Citace:
Původně odeslal Milx