Mám tu desku OEM od HP, ASUS P4SD rev. 1.09. Sháním Award BIOS od Asusu. Chtěl bych s ním nahradit původní BIOSn od HP. Ale na stránkách Asusu jsem nenašel tenhle typ.
Printable View
Mám tu desku OEM od HP, ASUS P4SD rev. 1.09. Sháním Award BIOS od Asusu. Chtěl bych s ním nahradit původní BIOSn od HP. Ale na stránkách Asusu jsem nenašel tenhle typ.
co to je za desku? nějaké HP tu taky mám...i s biosem...to moje je mATX s i865G čipsetem...
mno na asusu mi to našlo jen tyhle dvě: P4SDX a P4SDR-VM a ani jedna nemá intel čipset...
Je to mATX s chipsetem i856G
http://home.tiscali.cz:8080/cz349798/CAM_0016.JPG
Mě taky, proto se ptám tady jestli někdo něco neví. To "P4SD" a revizi jsem našel pod nálepkou HP.Citace:
Původně odeslal Likedi
To je OEM doska vyrobena specialne pre HP - takych dosiek od Asusu existuje kopa.
Já vím, že jich existuje hodně, ale potřeboval bych tuhle trochu zkulturnit, aby se hlásila jako ASUS.
bohuzel mas asi smulu, po tomhle sem taky patral... zkousel sem award, ty mi napsali at se obratim na vyrobce desky... mistni zastoupeni asusu mi sdelilo ze bios u tyhle oem desky je ciste vec HP, takze asi budes muset zustat u HP biosu... (pripadne stahnout novejsi ze stranek HP - biosy pro HP Compaq Desktop D 330, 530, 538)
Pravda, osobně se mi do dnešních dnů nepodařilo přeflashovat korektně ani jednu OEM desku z IBM/DELL/HP (made by Gigabyte/Microstar/Asus), taky už to dlouho ani nezkouším ...