-
Ovladace na Nvidie
Toto ma zaujima asi najviac, este sa mi nestalo aby by nejaka hra nesla koli ovladacom. Mal som TNT2 Pro, Geforce 1,2,4,FX5200 a momentalne FX5900XT. Avsak zaujima ma ci je mozne ze nejaky ovladac je vykonnejsi ako iny.Mozno blba otazka co ?? ... Ale piste svoje nazory.Vyskusal som aj OMEGA drivers. No nic vyrazne som na tom nevidel
-
Ted nechapu, na co se presne ptas? Novejsi ovladace byvaji optimalizovanejsi, takze novejsi hry na nich bezi rychleji a sem tam se zvysi i IQ.
Jestli se ale ptas na upravene ovladace, jako jsou Omega, StarStorm nebo ted posledni Prometheus (?), tak z vlastni zkusenosti muzu rict, ze:
StarStorm ovladace jsou oproti stejne verzi ForceWare rychlejsi (o kolik zalezi na verzi StarStormu) a IQ je taky vyssi. Posledni dobou bohuzel Xaero nestiha :-(
Omegy jsem nemel prilezitost poradne vyzkouset, prichazeji s moc velkym zpozdenim.
-
Hmm Starstorm to som este ani nepocul hehe. Nesledujem dako. Hod mi potom daky link na to vyskusam. Pytal som sa ci hocijaky driver moze mat pri rovnakom Harware vyssi vykon. Resp. viac FPS
-
Jasné, že ovládač môže dosť výraznou mierou ovplyvniť výkon HW..... :wink:
-
jde o to, ze ruzne verze ovladacu ruzne upravuji vystupni obraz. proto na nekterych ovladacich je vyssi vykon a na jinych zas muze byt lepsi kvalita obrazu (casto se vsak stava, ze kvalita neni o tolik lepsi o kolik je nizsi vykon).
-
No jo,tak teda ktore ovladace [verzie] mate v oblube alebo ste si vsimli vyssieho vykonu ??
-
To musíš zistiť sám, ktoré ti pobežia najlepšie....Je aj pár, ktoré bežia fajn, ale to už patrí do inej sekcie, však?! :wink: