tak bádám jak udělat tyhle 2 věci, ptám se, jestli někdo někde neviděl návod na netu nebo jestli to někdo nedělal. Ten jack na sluchátka by měl bejt snad ok, ale s tim MUTE nevim. Koukal jsem dovnitř a nic moc mě nenapadá, rád bych nějaký rady???
Printable View
tak bádám jak udělat tyhle 2 věci, ptám se, jestli někdo někde neviděl návod na netu nebo jestli to někdo nedělal. Ten jack na sluchátka by měl bejt snad ok, ale s tim MUTE nevim. Koukal jsem dovnitř a nic moc mě nenapadá, rád bych nějaký rady???
skus to trochu vice popsat, takto to asi moc zrozumitelne neni, co vlastne chces udelat?
normalne napis vety,...
Odhaduju, ze chce mit na tech bednach ve predu vystup na sluchatka, ktere by pri zapojeni odpojily bedny samotne.Citace:
Původně odeslal legall
Ja "toto" vyresil jack redukci na prednim vystupu zvukovky - sluchatka mam zapojena porad.
Ad zapojeni sluchatek do beden: nevim jak by jsi resil vystup na sluchatka - do beden ti jde 5.1 zvuk a ty potrebujes do sluchatek stereo...
jde mi přesně o toto! Ty sluchátka dopředu, no, jedině že bych si to vyved na záslepku, ale to je takový "polovičatý" řešení :oops:Citace:
Původně odeslal PetrT
Právě na tenhle problém (zvukový kanály - bedny 5.1 a sluchátka 2.0) jsem narazil, u starejch bedniček jsem si to zbastlil jednoduše, ale tady bude třeba ty kanály nějak sloučit, a to fakt netušim jak :?: Doufal jsem, že by to už někdo mohl dělat, protože na těch bednách mi vadí fakt jen tohle.
To tlačítko MUTE na kompletní ztišení bych taky rád vyved, přecejenom ty repráky pořád vypínat/zapínat neni moc ok a šahat pro dálkový ovládání neni 2x rychlý. Ale asi sem se s tim smířil, že to už tam nebude, protože stačí přepnout zdroj, i když je to zase "polovičatý" řešení
Teď mi ale jde hlavně o ten výstup na sluchátka...
no poradit ti neviem, ale hod sem ze ako si to zbastlil pri tych 2.0 bednach