K doske Asus A7V880 som pripojil S-ATA disk IBM Hitachi 80GB. V Bios-e mi vsak disk nenaslo (vsetky ostatne zariadenia naslo bez problemu). Kde je problem? Co nastavit aby to islo v poriadku?
Dik za radu
Printable View
K doske Asus A7V880 som pripojil S-ATA disk IBM Hitachi 80GB. V Bios-e mi vsak disk nenaslo (vsetky ostatne zariadenia naslo bez problemu). Kde je problem? Co nastavit aby to islo v poriadku?
Dik za radu
a mas zapnuty sata radic? >>>> MANUAL
JOHA.
No ja mam 160 IBM SATA. a V biose mi taktiec nezobrazuje disk, a ani netreba lebo satu ti potom nabutuje az po ideckas ide sata raid boot.
A v biose si tusim nastavis len butovanie len IDE alebo ineho zariadenia }co je sata radic alebo radic z PCI slotu}.
:D
ano ano presne tak. uplne bych zapomel, ze asus ma obracene poradi detekce zarizeni ( muj epox nejdriv nadetekuje vse a pak vleze do biosu ).
mam ASUS P4P800 a SATA HDD (Hitachi 160GB) v BIOSe vidim :!:
Ja som mal P4G8X Deluxe, tam SATA disky nebolo vidiet v BIOSe, ale teraz na P4C800vke su.Citace:
Původně odeslal Haldo
Co jsem mel Asus A7V600 a ted mam A7N8X-E del. ; tak v obou pripadech v BIOSu byly videt pouze IDE zarizeni. SATA disky se detekovaly az pri dalsim kroku, po POSTu (v RAID utilce).
taky bych potreboval radu ,
(deska je asus A7V600)
mam dva SATA hitachi 160 po instalaci XP i sdrivery pro SATA (skousel sem jak drivery s ASUS.com A VIARAID.com nebo co to bylo , se to chova uplne stejne a to tak , ze vubec nemam suport na UDMA a disky jedou pouze na PIO 4 !! je to hruza , je to pomalejsi nez treti co amm a to je maxtor , ten jede na ATA 133 DMA 6 proste pohoda.
V raid tool to pise ze to ma suport UDMA az do 6 ale kde se to da nastavit ??? nebo jak to vlastne s tim je ??
dik
RADEK