Aké máte skúsenosti s touto doskou? Chcem ju aj s CPU XP1900, žiadny OC, ide mi o spoľahlivosť a stabilitu.
Ináč za tú MB + CPU je 2000Sk veľa?[/list]
Printable View
Aké máte skúsenosti s touto doskou? Chcem ju aj s CPU XP1900, žiadny OC, ide mi o spoľahlivosť a stabilitu.
Ináč za tú MB + CPU je 2000Sk veľa?[/list]
Tych 2000 Sk sa mi zda akurat. Tu dosku mam 3 roky. Nemal som s nou najmensi problem, stabilna a spolahliva; vela veci sa ale nastavuje jumpermi na doske, co je pri obcasnom experimentovani minus. Vyrobca uvadza ako max. CPU myslim XP +2000, ale ja som minule kupil Durona 1600 co je v praxi to iste a nerozchodil som ho na nej :evil: .
;D
Mel jsem ji asi mesic, pri reklamaci me desky.
Prakticky vse je na jumpery mimo nastaveni FSB, v revizi myslim 1.2 jsem na ni nerozchodil novejsi jadro TB, Palomino a starej Durex 1000MHz behali naprosto bez problemu.
Takze pokud nechces nic na experimenty ale na solidni praci a bude ti to na nejakej patek dostacovat, tak klidne, nemel jsem s deskou jinak sebemensi problem.
To prave neni totez, Duron 1600 Applebred je vlastne jadro Thoroughbred s oriznutou cache a to tahle deska neumi, respektive mozna ze umi, po nejake lehke HW modifikaci (napri u MSI KT266A se musel vystipnout jeden odpurek, nebo kondik, ted nevim presne...)Citace:
Původně odeslal ilg
A myslim, ze jeste zalezi u tohohle prkna na verzi HW revize, ty novejsi (snad 2.0) se daj s novym biosem s novejma Duronama/Tb zprovoznit...