moja karta z dna na druhý prestala fungovať.pred tím som hral DOOM3, a teraz buď komp nenaštartuje, alebo keď naštartuje, tak vykresluje ne hnusné farebné čiary.čo s kartou.mal som na nej VGA Silencer.reklamovať kartu?
Printable View
moja karta z dna na druhý prestala fungovať.pred tím som hral DOOM3, a teraz buď komp nenaštartuje, alebo keď naštartuje, tak vykresluje ne hnusné farebné čiary.čo s kartou.mal som na nej VGA Silencer.reklamovať kartu?
1. Chce to rozumny nazov threadu.
2. Kartu vybrat & opat zastrcit do AGP slotu, prip. povodny cooler si skusal?
Ten VGA Silencer a jeho napajanie si mal zastrcene do konektora na grafickej karte?
pracujem ako technik na jednej firme,takže čo som vedel, to vyskúšal.
iný chladič,iná doska,aj iné pasty som skúšla.ale z jedného dna na druhý a zomrie? ???
bohuzial taketo su nase milovane pocitace, ja som mal nie jeden vadny hardware, som drzitel rekordu v sirokom dalekom okoli, pokazena Geforce4ti od novoti, len tak divne ze som o tom nevedel, ze to padne kvoli nej sem tam, potom som mal jediny Plextor napalovacku vadnu a aj vyreklamovana odisla presne rok po pade zaruky :evil: a to nehovorim kolko diskov sa mi pokafralo predtym, som zvedavy ci tento vydrzi, zatial ako tak sem tam raz za dlhsi cas cvakne, ale ide dalej bez problemov, dost OT ale robia to cinani preboha, co by sme cakali :? :wink:
Ta moje to delala taky jak se Silencerem tak s původním chladičem. Stačilo nechat comp par hodin v klidu a pak to nastartovalo jako by se nic nedelo. Ted to ale bez jakéhokoliv zásahu už pár týdnů neudělala :-)
OT myslim ze ti ty veci odchazej kvuli kvalite napeti. Co treba podpetove ochrany apod ? jenom me to napadlo...Citace:
Původně odeslal MK2
BRAT MA MSI 9800 PRO A ROBILA TO ISTE.VYBRAL JU DAL DO DRUHEHO COMPU.ROBILA TO ISTE I TAM.HODILI SME HU SPAT K NEMU A ISLA :-o
CO BOLA CHYBA DOTERAZ NEVIEM A TAKISTO MA TO ZAUJIMA
Taky se mi neco takoveho stalo s g2mx asi 2x musis zkouset ona treba fici jen ma hodne spatne kontakty. Jestli ne tak na reklamaci.
jj kontakty občas haprují - mě zase jednou za čas hlasila že chce zapojit napájeni -přitom vše zapojeno - a pak byl zase pokoj dlouho
Mozna je to i pameti, tohle delavaji pameti, ze tak blbne obraz
mno neviem, ale niekde tu je diskusia, kde chlopik riesil toto iste... po instalovani chladica VGA Silencer mu karta do mesiaca pravidelne odysla... neviem, ci to vobec vyriesili... Skus pohladat...
co sa karty tyka, urcite to reklamuj... (typkovi z diskusie, co som spomynal ju vyreklamovali asi 3x, a vzdy tam dal silencera a vzdy bola do mesiaca f<> )
Tak tohle se me dneska stalo taky. Dal sem tam VGA Silencer a na obrazovce mam ty cary taky, predtim karta fungovala normalne cca. 4 mesice. Jenomze ja sem si ji asi znicil sam :?
hmm divný používám též VGA silencer rev.3 a kamoš taky a žádnej problem - nemohla bejt nějaká chybka při montáži ?
No, jedna možnost,kterou tu už někdo zmiňoval, může být špatný kontakt
Zkusil bych luxovačem vysát AGP slot a otřít konektory u GK,prach je prevít :wink:
Zdar jestli to nebude nekomu vadit tzak mam taky malej dotaz.... Jednou se mi takhle seknul 3dMark03 no tak jsem comp zrestil a ze ho spustim znova tak jsem dal Run Benchmark (nebo tak nejak) a comp se seknul a za chvili nabehl VPU Recover... Tak jsem zkusil Far Cry a znova.... A pak mi z toho vyplinulo ze pokazde kdyz karta vleze do 3d rezimu tak kous..... Nevite co s tim????
Nemáš ju moc pretaktenú???...Ak používaš Ati tray tools, skús najnovšiu verziu...tá má myslím nejaký fix pre chyby spojené s prechodom z 2D/3D...možno to pomôže...
Mne to robilo pri istych druhoch ovladačoch. Teraz som dal Omegy 4.10 a tam mi to robi pri NHL05 a semtam aj pri CS:S. Flashol som bios na R9800PRO a je pokoj. He. :wink:
NO mam ji na default...... No to zkusim ty ovladace....... Jinak nevim.....
Dělalo mi to úplně to samé. Několikrát jsem kartu vytáhl a zase strčil do AGP, sundal jsem chladiče z pamětí a několikrát vytáhl a zase zastrčil Molex konektor a znovu to jede. Ale při vytahování toho Molexu jsem si všiml, že pravý pin (myslím, že ten, který přivádí +12V?) je celý opálený. A to i na zásuvce na kartě. Vypadá to, jako by se to celou dobu brutálně tavilo. Je to úplně hnědé. Nevíte, čím to může být ??Citace:
Původně odeslal V3S
Zlý kontakt + pretaktovanie + velky prechodovy odpor + veky tečuci prud = velike teplo :wink:
Skús to poriadne zastrčiť...