Taq momentalne mam doma tieto dva zdroje, a planujem ze by som spravil maly clanok, ale rad by som odmeral aj ich hlucnost, a preto sa pitam: nema nahodou niekto z BA dB meter? ;D
Printable View
Taq momentalne mam doma tieto dva zdroje, a planujem ze by som spravil maly clanok, ale rad by som odmeral aj ich hlucnost, a preto sa pitam: nema nahodou niekto z BA dB meter? ;D
nooo, ten dB meter asi nebude, ale mam pre vas jednu zaujimavu spravu...
Dnes som cumel na oba zdroje, a ako som ich tak pozeral: TIE ZDROJE SU TAKMER IDENTICKE, a aj paerametre viditelnych suciastok su rovnke. Zatial nebudem predbiehat, pride niekedy pride Rainbow, rozoberem oba zdroje a uvidime... Ale prezradim vam: este aj nalepky "Made in China" su rovnake a su na rovnakom mieste... :?
No jo a cos čekal? :) USA? :) Americkééé komponenty Ruskééé komponenty všechno z Thajvanu :)
To som necakal. Max to mohlo byt Made In Netherland :wink: Ale tu neslo o to ze kde to bolo vyrobene... :wink:Citace:
Původně odeslal Ladron
Já myslím, že ty Nexusy jsou vlastně Fortrony (stejně jako třeba AOpen), akorát mají jiný fan...
Ha ja sem myslel, ze Fortrony vyrabi primo asus?
no já jsem koukal na NX350 a fortrona 350ku a rozdílů tam pár je halvní bylo aktiv PFC u nexuse jedno trafo navíc... :-)
Omlouvam se za exhumaci threadu, ale zajimalo by me jak ten slibovany test hlucnosti dopadnul? 8-)
Premyslim o koupi zdroje a ten Nexus se mi docela zamlouva...
No co muzu rict tak pri vyssim zatizeni ta 350 docela hluci, co pisou na Nexus strankach tak 400ka by na to mely byt lepe, ja si zatim nestezuju porad slysim vic disky nez zdroj....
Jinak myslis ze je s hlucnosti a parametrama srovnatelny s Fortronem?Citace:
Původně odeslal Vinc Black
rekl bych ze 400ka jo 350ka nevim...
350 hluci pri velkym odberu coz a pokud poustis vic do procaku, mas tam Geforce 4 Ti a naky disky a ROMy tak nevim nevim.. Sel bych do Chillu
Prave jsem si objednal NX-4090 400W ;D
docetl jsem se o nem totiz hodne pochvalnych veci na SilentPC Review
Myslim ze v idle bez taktovani pres 150W neprelezu, tak doufam ze bude tichoucky. Navic jsem si k nemu vzal jeden Nexus 120mm fan, ktery by taktez podle tamnich testu (a zvukoveho poslechu :wink:) a castecne i Eaglovy recenze na SHW mel byt very silent.