mate nekdo neco? u nekoho jsem videl Audiophile! jak na tom behaji hry? chcu ted taky nejakou kupovat na hudbu jsou uplne super ale fakt nevim co se tyce tech her. nebudu to doufam muset poslouchat na onboardu?!
Printable View
mate nekdo neco? u nekoho jsem videl Audiophile! jak na tom behaji hry? chcu ted taky nejakou kupovat na hudbu jsou uplne super ale fakt nevim co se tyce tech her. nebudu to doufam muset poslouchat na onboardu?!
Mager ma M-Audio a taky k tomu ma nakou obyc zvukarnu na hry :wink:
je to tak ze kamarad co ji mel/ted ma usb duo- a hry jdou taky- aspon ty co mu zvlada notebook/ s hrama problemy nemel/krome hitmana tam zvuk nesel vubec ani jemu/, ja mam jeste TV tuner a ten s ni nebeha a tak hlavne kvuli tuneru mam dalsi zvukovku a pokud naka hra nebezi nebo se v ni zvuk chova divne/ to se deje jen mne asi win nebo tuner/ tak ji hraju na onboard zvukovce pres digital propojene s midimanem takze zvuk je dobrej i tak.
s tou yamahou je to dobrej napad, mozna ho nekdy zkusim /ted neni treba, integrovana zvukovka mi nijak neprekazi/.
heh, napis Glassmanovi - ma s nou bohate skusenosti - ved na nej robil aj HW upravy na este dalsie vylepsenie zvuku 8-)Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
...ale pokial viem, tak po skusenostiach s nou uz doporucuje radsej kupit Audigy2 ... ???
tak to sis spatne vysvetlil...Citace:
Původně odeslal Marcelino
jeho Revolution stoji normalne asi 4000Kc, Audigy2 stoji normalne asi 2500, rozdil v kvalite, po prepajeni operaku je minimalni, pokud u audigy neresampluje na 48khz dsp(ktery to dela blbe ;D ), tzn ze pro vetsinu lidi se nevyplati kupovat Revo
ach tak :oops: ,Citace:
Původně odeslal DeeKay
...ale aj tak by sa k tomu mohol vyjadrit samotny Glassman :wink: 8-)
nemohl, slape ted cely tyden nekde po horach tusim ;DCitace:
Původně odeslal Marcelino
oaaach, :oops: :| ako mu zavidim, uz sa tesim na aj aj na Oravu (Oravice, Vitanova, Zuberec, Tatliakovu chatu atd... :D ) a Zapadne Tatry ,... :DCitace:
Původně odeslal DeeKay
ale aj na horach su predsa internetove kaviarne :arrow: :idea: ...teda aspon v Tatrach a na Orave ich je hned niekolko 8-)
jj, Zapadni Tatry - Liptovsky Mikulas -> Pribylina :wink: bylo to tam fajn a kafarny sou v Mikulasi ;D
zrovna dneska sme s deem poslouchali jeho Live!, moje Revo a Audigy2 z CC no a vysledky lehce znepokojujici :-o po instalaci ovladacu z CD sem nasadil sluchatka a po prvnich vterinach sem propukl v smich nebot to co z toho lezlo bylo jak kdyby to hralo odnekud z druhyho pokoje :lol: no co, stahli sme update a pak uz byl zvuk normalni.. no normalni :D porad to melo dost malo dynamicke basy a ani vysky/detaily sebou prilis nehyrily :? normalne musim rict ze Live je snad nakonec jeste lepsi jak slavna Audigy2 :P krom toho nechtela pres ASIO zrat nic jinyho nez 16bit/48kHz :-( no proste Revo jasne rulovalo, ale musi se vzit v potaz ze je uz slusne modly.. kazdopadne rozdil je jasne slyset.. nad me ocekavani! po techto zkusenostech sme se rozhodli zvolit deeho Liva za obet meho pristiho moddingoveho usili :lol:
moje revo by melo bejt ve hrach ok, ale m-audio se to teprve uci.. kdyby ses chtel prasknout pres kapsu, tak porid Terratec DMX6fire Lt, ta podle vseho ve hrach uplne v pohode a kvalitka super :wink: pak snad jedine Terratec Aureon Space/Sky, jen to sehnat..Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
podivej na recenze na http://www.digit-life.com/sound.html
jojo muzu potvrdit moddnuty Revo ruluje na cely care a z A2 jsem byl dost zdesenej ;D
A muj Live za 400kc dostane novy operaky a prijde o par kondiku :lol: