Citace:
Původně odeslal Stoobi
Tak Commandere gratuluju, musím říct, že je to pěkný...decentní řešení a vypadá fakt pěkně...
Ale přeci jen pár detailů bych vytkl, jestli můžu a to zpracování těch děr na zadní fany, vypadá to dost amatersky vyřezáno, příde mi, že by to šlo určitě zamaskovat lépe, např kus plexi, které by bylo přes oba fany a do něj vyříznou čisté dvě 80mm díry, stříknou na černo a třeba přinejtovat na plech....určitě by to vypadlo o mnoho lépe, a potom ještě LCD, které by mohlo být ve dvýřkách lépe zamaskováno, myslím zevnitř, taky něším překrýt a stříknou na černo+kabílky dát do flexa, jestli to tak není, na fotce to myslím bylo holé...ale jinak perfektní práce a za takovej case bych se nestyděl...
Mě osobně se tenhle Casetek nelíbí, udělal bych komplet novej přední panel, ale jinak paráda!!!
Díky, tak naknec jsme se prece jenom dohodli:)
co se tyce zadnich der- mas naprostou pravdu :oops: jde o to, ze jsem jak jsem psal to delal dremelem, a kdo neuvidi, neuveri. JE TO NEHORAZNE PEVNY jak jsem psal, 3 kotouce v ***. urcite by to slo zamaskovat, uz jsem nemel sily... ale pripostim Tvou kritiku, je naprosto opravnena :oops:
co se tyce zakryti LCD tak to uz nesouhlasim, protoze jak sis vsiml tak zadek je vroubkovany a jsou tam vypinace a knofliky regulatoru, a ty presne zapadaji do tech vroubek na dvirkach. Kvuli nim je taky rozmisteni vypinacu takove jake je. Kdybych to prekryl tak muzu kvuli regulatoru jenom z pulky a to by nemelo IMHO moc smysl
EDIT:
Citace:
Původně odeslal Stoobi
JO a ještě jsem zapomněl to horní okno, to se mi moc nelíbí, myslím, že by mohlo být větší, třeba přes půlku case a ne jen takovej trojúhelníček, ale všechno je věc názoru... :wink:
presne, vec nazoru. nema to byt vytrina, jenom jsem se tim zbavil dir po tom multifunkcnim panelu, a me prijde takhle nejlepsi :wink: