zdravim, nevite kde se da sehnat formular faktury, kterou si potom vyplnim a vytisknu podle potreby ... vim ze neco bylo do Exelu ale tu uz taky nemuzu nikde najit... nemuzete poradit kde by se dalo neco takoveho stahnout?? diky moc
Printable View
zdravim, nevite kde se da sehnat formular faktury, kterou si potom vyplnim a vytisknu podle potreby ... vim ze neco bylo do Exelu ale tu uz taky nemuzu nikde najit... nemuzete poradit kde by se dalo neco takoveho stahnout?? diky moc
Nie je jednoduchsie UROBIT SI JU SAM?
proč vymýšlet neco, co už někdo jiný vytvořil a úspěšně se to používá ??? ??? jen nevím kde to najít :? zatím jsem si našel šablony do OPEN OFFICE a vypadá do dobře, něco jak ta co jsem viděl ve Wordu... počítá to samo a tak...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Přece nebudu dělat a rozměřovat fakturu a sr*t se s ní moře času, když si šablonus táhnu za pár vteřin :idea:
tohle by měl umět Form Filler..Citace:
Původně odeslal Lisak
...pokial ide o tu sablonu faktury v MS Excel -> c:\Program Files\Microsoft Office\Templates\1029\Faktura za prodej.xlt (aspon u mna)
prosim mohl bys mi ten soubor poslat na email?? diky moc ja to tam nemam .. to je to co jsem hledal... prosim prosim posli dikyCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
OKa uz to jede :wink:Citace:
Původně odeslal Lisak
díky moc zachránil jsi mě ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.