Caute kupil som si tuto grafiku a po miernom overclocku pri hrani call of duty sa mi vypol obraz a karta je death. je to normalne ze takto odide grafika? inak bola s ac vga silencer rev. 3 :-(
Printable View
Caute kupil som si tuto grafiku a po miernom overclocku pri hrani call of duty sa mi vypol obraz a karta je death. je to normalne ze takto odide grafika? inak bola s ac vga silencer rev. 3 :-(
No je to divvný karta většinou zatuhne nebo tak no možná máš špatnej zdroj člověk nikdy neví.. popiš víc tvůj problém ... sestavu ... a jak moc jsi ji přetočil
si precitaj podpis. lolo. karta nejde pri zapinani compu pipne 1krat dhsi a 3krat kratsi Píp. sapphire shit.
Zkusil bych tu grafiku vyndat a zase zandat....nebo zkusit nekde jinde. Pokud se nerozjede ani tam, je to asi jasny :? Jinak to pipani upozornuje na problem s grafikou (napr. povytazena, spatnej dotyk, ap.), stalo se mi to uz mockat. Me osobne vzdycky pomohlo grafiku vyndat a zase zandat. Dokonce mi to pipa, i kdyz nemam pripojenej monitor ke grafice :lol:
Ale je fakt divny, ze bys takhle tu grafiku usmazil :-o
ja som ju mal vonku uz x krat ked som tam dal staru m64 tak to slape v pohode. ja mam stastie na taketo picoviny... :evil:
Se občas stane..už jsem to zažil při montáži new kompu...GFFX5200...zapnu chvilu jede, pak blik a konec...karta šla na reklamaci...je to elektronika, takže se s tím musí počítat :)
skusal som u kamarada a TMA ... ked to dam na reklamacku uz asi nezistia ze to bolo oc ? :evil:
řekl bych že ne....Citace:
Původně odeslal Hyri
a to som si myslel ze si kupujem good znacku mal som predtym r 9200 pro vivo od powercoloru (4ns mem) a sapphire malo 5ns shit :evil:
To se nedá takhle porovnávat...klidně se ti mohl pokazit i asus, gigabyte či cokoliv jiného...je to jen elektronika... ;)
takze karta je ne reklemacii.a ako nahradu mi dali gf fx 5200 64bit. lepsie ako hrdzavym dratom do oka.... ale presviecali ma tam ze ati su shity ze geforce je lepsie.... :lol:
uz mam novu a je zaujmave ze ma 4ns pamete ta predtym mala 5 .tento problem uz tu niekdo riesi a je to asi silencerom.
no že má 4místo 5ti je dobře :lol: já mám infeony 3ns :) ale na 9500᥀9700
treaz sa bojim tam dat ten silencer . ale ten vetracik co tam je huciii a pece to ajtak ... co teraz ?????? dam to tam a odide to ?????
N já mám taky toho sapphira a Silencer zatím jede v poho, tak mě radši nestrašte.
jen tak pro info jak moc pomuze silencer oproti origonal chladici, ma smysl davat za nej ty prachy pro par MHz navic ??Citace:
Původně odeslal YohanN
Kvuli tichu se to urcite vyplati.Citace:
Původně odeslal Raad3k
Taky pravda, ale spis me zajimalo jestli to pomuze nejak moc v overclocku.Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
ved uz sa to tu rozoberalo, ze silencery asi rusia grafiky ak ich pichnete do napajania na grafike. skuste ten silencer nadrotovat priamo zo zdroja, ked chladic dosadne na cip(hreje sa) tak to nim nemoze byt, ak sa nedotyka nejakeho komponentu na karte, samozrejme.
heh dik za info :D uz sem do nej chtel jitCitace:
Původně odeslal homeworld
cauko.Nahodil som po dlhom case silencer a ide v pohode.asi to bolo tym napajanim z GK.
Ano to je teda pravda ja ked mam napajanie z GRAF. tak sa mi pri BENCHMARKU v 3D Marku vypne graf. na monitore je NO SIGNAL treba jedine tvrdy reset a aj to sa az tak na 3-4 krat ta graf. rozjede tez SAPPHIRE
nevim ci to robia vsetky alebo len SAPPHIRE ,,....
Asi to tu 100x bylo,ale kterej silencer na 9550?Sry :oops:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28587
nebo
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28588
No ja tam mam danej ten zakladni typ asi za 4kila, po mensi uprave pilnikem tam jde ;D :-) Jinak teplotne (na OC) moc nepomuze, ale je krasne tichy....dale si myslim ze ty ruzne problemy (odejiti grafiky) mohou byt zpusobeny neuzemnenim pasivu, v navodu je to popsano...
tak to sem nikde nenasel.....jaxe to dela???...ja mam taky ten vgasilencer3 za 350....jo a ten zdroj z desky berete jako primo co je na fan nebo redukci z molexu..... ???