Problem je v tom ze ked si v IE - offline otvorim cokolvek *.php zobrazi mi len zdrojak a nie stranku.
Neviete v com moze byt zakopany pes?
*html v offline zobrazuje korektne
cL
Printable View
Problem je v tom ze ked si v IE - offline otvorim cokolvek *.php zobrazi mi len zdrojak a nie stranku.
Neviete v com moze byt zakopany pes?
*html v offline zobrazuje korektne
cL
musíš to dělat přes apache...pak se připojovat na localhost jako na inet server...jinak to nefacha...
pockaj pockaj :-)
Poviem len tolko ze toto mi zacalo robit od nainstalovania SP2, nic som nemenil nenadstavoval. Predtym to fachalo v pohode.
Okrem tohto problemu nemam s SP2 ziadny problem
a jakou mas adresu v inboxu? jestli to je neco stylu C:\www\index.php tak je to jasny - musis dat http://localhost/index.php
taky se musis presvedcit ze ti porad jede apache a ze jede v pohode, protoze je mozny ze SP2 to nejak zprasil
Zvláštní... Mě i po instalaci SP2 všechno jede jak má...
Pokud ti to driv chodilo pres nejaky server (ne localhost/stejna masina), tak je naprosta kravina, aby s tim SP2 neco udelal.
Tak do frasa viem co som robil a viem ze som nic nerobil s vecami ktore by to mohli ovplyvnit iba instal SP2
Predpokladam, ze mas zle nastaveny APACHE http.conf a neparsuje ti to PHP subory.
Tak problem vyrieseny a na 99 percent to sposobovalo nastavenie v IE -
"Povolit spustanie aktivneho obsahu v suboroch v tomto pocitaci"
Po odfajknuti tejto polozky to slape ak ma
Tak len tolko.
Tak timhle to 100% neni, protoze zadnej prohlizec se k php zdrojaku nedostane pokud ti funguje apache + php.
1 ziadny Apache nemam na kompe pokial viem :wink:Citace:
Původně odeslal Jezevec
potom musis mit jinej web srv, jinak si asi tezko prohlidnes vysledek php scriptu (pokud to teda nebudes spoustet ruco a generovat si to z radky).
Nebo nevis o cem mluvis.
:-) Mozno mas pravduCitace:
Původně odeslal Jezevec
Ale uz to neries ide mi to co som chcel a nema vynam sa ktomu vracat resp neviem ako by som ti to presne vysvetlil, proste predtym sa mi subor xxx.php zobrazil ako zdrojak v IE teraz tak ako ma teda vysledok toho zdrojaku a o to mi slo. :-)
:roll: :roll: jestli jsi treba nemel soubor php, ve kterym nebyl zadnej php kod - jen HTML znacky, protoze pokud nemas zadnej server a zmenilo se to jenom nastavenim v exploderu, nenapada me jina moznost
No já mám taky takové tušení... Pokud nemáš žádný server, není možné, že bys zobrazoval server-side obsah... Mno a protože PHP je server-side jazyk, určitě jsi nemohl dostat výsledek PHP skriptu...
Jestli to fungovalo před SP2, máš tedy nějaký web server a nainstalovanej php interpret. Service pack moh třeba nějak pochroumat php.ini soubor, nebo ho přesunout, nebo změnit systémový cesty.
Zkus přeinstalovat php. To mě jedině napadá.
Uz je to vyriesene :wink: tak uz neries