http://chieftec.wz.cz/
Tak zatial takto... :-)
Este bude plexi bocnica a nejake tie gulate IDE kable + floppy - proste aby
sa to tam vnutri trochu uvolnilo.
Printable View
http://chieftec.wz.cz/
Tak zatial takto... :-)
Este bude plexi bocnica a nejake tie gulate IDE kable + floppy - proste aby
sa to tam vnutri trochu uvolnilo.
Ale jóóó, neni to špatný :o
mno moc tam toho nevidím, ale na chiefovi toho ani moc co dělat není :wink: máš to pěkný
na co floppynu, zbytecnost uz pres pulrok nemam a nechybi mi ;D a zbytecne hyzdi kazdej case :roll:Citace:
Původně odeslal Giger
...zislo by sa trochu poriesit tie mechaniky za dvierkami, takto som to vyriesil ja, lebo tie biele panely mechanik verzus strieborny chief grrrr -> http://i6or.szm.sk/chieftec/1.jpg
Proc mas proboha ten vymennik obracene? Takhle to nemuzes mit nikdy poradne odvzdusneny, kdyz mas privod a odvod vody dole.Vsadim ze kdybys otocil case vzhuru nohama a mel zaply cerpadlo, tak ti z toho vymenniku vyjede bublinek ze se budes divit. Takze my suggestion: otocit vymennik ;)
Jinak "mod" komentovat nebudu, nejsem zadnej rejpal a ani se do toho nerozumim.
Keby bol vymennik otoceny, nedostal by som ho tam.Citace:
Původně odeslal bitmap
A odvzdusneny je na 100% - na to som myslel ako prve.... :-)
agree :idea:Citace:
Původně odeslal vogo
Asi ani jeden z Vas nepouzivate WinXP ??? Jak treba nainstalite SATA driver pri instalaci??? Myslite ze je jako lepsi mit mechaniku nekde v supliku na instalaci ji tam vrazit a pak zas davat pryc? Dale, spousta lidi (zakazniku) mi neustale nosi veci (texty) na floppy ??? Nejakej napad jak resit tohle?Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
... I disagree :? :!:Citace:
To bys byl taky pěkná lama, kdybys to neudělal. Ale zapomínáš na jeden - dva ;-) fyzikální jevy a to je rozpouštění plynu v kapalinách a samovolný rozklad vody. Jinýmy slovy - po čase tam budeš mít bublinu, i kdybys to na začátku odvzdušňoval jak drak. Ale žádná tragédie to není - pokud se ti chce, tak si to předělej, podle mě by to nebyl problém, nebo ten radiátor jednou za čas sundej a odvzdušni si to, stejně - podle mých vlastních zkušeností - máme všichni komp dost často otevřenej a šťouráme se v tom ;-)Citace:
Původně odeslal Giger
Používám XP PROFESSIONAL SP1 a jako co má být? SATA teda neinstaluju do kompu každý den a zákaznici mi každý den na domací PC diskety nenosí. Každý schopnější člověk to mívá na CD-R, RW, USB, ZIPU, atp.. - teď mluvím o lidech, co nosí práce na DTP, i malé blbosti - texty. Taky co se týče zkušeností s disketama, poslední dobou ji člověk někde zapíše a jinde už za pár minut nepřečte :roll: a nejsou to ojedinělé případy. Disketám mělo odzvonit už dávno. Disketovku v šuplíku samozřejmě mám, ale fakt nějak nemám potřebu ji mít v PC, moderní PC od disketovek upouští i tak. Dá se to řešit i podle case tak, že se udělá škvíra na zadním panelu a montne se to tamCitace:
Původně odeslal Ada4me
ano winxp nepouzivam, a nechapu jak muze radobymoderni system byt neschopny nacis ovladace z jineho media nez z diskety, a pokud se bez ni nehnu tak ji vytahnu z supliku a pripojim :-( ale to se stalo naposledy pred pul rokem (skousel sem nahodit win311 :lol: ) a na disketach uz mi nikdo nic nenosi-poucili se kdyz sem jim vysvetlil ze opravdu kuli tem 1.39MB ji pripojovat nebudu, a posilaji mi bud maila nebo to nosi na flashdisku, nebo na rwecku, nepreju vam videt moje rw s 40ti stopama :o :lol: proste moderni pocitac se bez disketovky obejde, o takhle nespolehlive a prtavoucke(kapacitou) medium opravdu nestojim :idea:Citace:
edit 4 Ada4me kolikrat do roka instalis widle ???
jj pouvazujem o tom :-) ale asi to tam "nenarvem na stojaka" ;DCitace:
Původně odeslal Wizzy
Mod hezky, cool galerka ;D Mozna az moc fotek z vnejsku a min zevnitr, ale stale good :wink:
PS. ten blok na CPU, to je co za vytvor?
Ad. disketovka - lidi jsou proste zvykli veci nosit na disketach (znam z praxe a prace, 8.5let DTP v tiskarne) a jen tak je to neodnaucite :| Je to blby, take mam radeji zipy/CF karty a aj ty CDcka - ale lidi jsou proste nepoucitelni.
Takze ja to vyresil - abych zabil 3 mouchy jednou ranou - takhle:
http://ax2.old-cans.com/wc/0087.jpg
...ta vec ve predu pod zipem je Mitsumi FA404a - disketovka + CD/SD a dalsi (6+1) ctecka ;D Nevypada tak zle, nepotrebuji dalsi zarizeni na mametovy karty, cte vsechno, USB 2.0 speeeeed - co chtit vic ;D
PS. disketovka je casto rychlejsi nez CDROM :-) Protoze NEZ se mechaika otevre, nez vlozite CD, nez se zavre, nez se roztoci, nez se widlows proberou - tak mam ten malej fajlik z diskety 3x zkopcenej, estli ne vickrat :wink: :lol:
Za a) nepouzivat debilni SATA pripadne pouzivat Ghost.Citace:
Původně odeslal Ada4me
Za b) na disketach v dobe broadband pripojeni a pri cene 64 MB flashky za 3 hodiny prumerne pracovni mzdy ? Kdyz vypalovacka stoji 800 Kc a CD-RW 20 Kc ? Soubor do 1.44 MB zvladne odeslat i vytacene pripojeni..... Vis jak to lidi odnaucis ? Stejne jako Apple - proste ji vyhodis.
Nebo si kvuli lidske demenci budeme nechavat v kompu vec z roku 1986 ? Tak proc tam nedat ISA a VL-BUS sloty ze ano.....
Floppy akoraz zpomaluje boot a je to dalsi kabel navic co dela bordel v casu. Flashovat muzes z DOSu skze ultimate boot CD.
2Giger: Doufam ze nekdy nastrikas ty mechaniky......
Ke kejsu -> pěkný, hezký foto seriál :)
K disketovce -> osobně mi teda nějak nevadí a mám jí. Nevim proč bych jí měl vyhazovat, když je z nějakýho roku 1986. Mam jí pro sychr když někdo něco přinese.
Tak si tam jeste pro sichr pridej 5 a 1/4 disketovku, DAT I, DAT II, SCSI, ZIP, JAZ a Bernoulli :-)Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tak zas bych to nehrotil, ale prostě 3 a půla je dnes eště využívaná, tak nevidim jedinej důvod se jí zbavovat, když jí mam.Citace:
Původně odeslal Dawe
Sorry za OT.
snad posledni OT co zalozit dret od iskerovkach :idea:Citace:
Původně odeslal kecinzer