nechce se mi to cvakat rucne..
mam oba dva kabely: na siemens ten dodanej seriovej a na nokii origos usb. Jaky soft se da pouzit na presun adresare?
please help :oops:
p.s. piste mi prosim i adresu odkud stahnout.. nebo sz dik
Printable View
nechce se mi to cvakat rucne..
mam oba dva kabely: na siemens ten dodanej seriovej a na nokii origos usb. Jaky soft se da pouzit na presun adresare?
please help :oops:
p.s. piste mi prosim i adresu odkud stahnout.. nebo sz dik
sakra to nevite kterej program mi s tim pomuze?
no myslim ze najjednoduchsie bude to nejako vyexportovat do CSV suboru a skusit to nahrat .. len ide o to ze budes musiet asi kapanek upravit ten subor lebo nepredpokladam ze bude mat rovnaky format pre obidva softy
no to je pro mne troch slozite... ja spis hledam soft, ktery umi oba dva softy... oxygen apod..
prasacky pres outlook
a nebo ma ME45 IR ? moje S45 ma a pri prechodu na S65 jsem proste v addressbooku dal send all ...
ma irda... ale je to siemens a to druhe nokia... a nevim jestli se da synchronizovat pres outlook.. zitra pujdu matce koupit ten telefon a pak to zkusim, ale potrebuju vedet jestli ten siemens umi synchronizovat s outlookem (treba pres kabel a co je k tomu potreba za soft) nokia to umi pre ten svuj pcsuite...
Tak ty cisla nahraj na simku. A pote je zkopiruj do mobilu. Jestli nema simka takova kapacitu tak to opakuj nekolikrat.
to bych s tim siemensem musel umet zachazet, prece jen je to mamy telefon a pochybuju ze neco takoveho zvladne ona.. :?
xkusim ten outlook ale musi vedet jesli ten siemens umi synchronizovat..
Umi pres program co byl v krabici s tou ME 45 :) takovy maly CD
a normalne to ztahne jmena z cislama?
nie iba bude tie mena a cisla citat hlasom 90 rocneho hermafrodita po tazkom zapale pluc aby si to mohol prepisovat .... pocitam ze dalsia otazka bude kam sa strka ten kabel ze
no tak tedy kam se strka?
p.s. nikdy jsem nemel siemens a outlook jsem zkusil tak jednou a to asi pred 7mi lety, tak mne neprud, chtel jsem se jenom ujistit...
existuje ale je to free shareware, je to supr program, umi skoro vsichny mobily.
tu je link:
http://www.tahaj.sk/software/230
v diskusii su este ine programy