-
mrtva 4PCA3+
Ahojte, mam prosbu o pomoc, vyse zminena deska mi vcera chcipla, pri instalaci woken najednou zhasl obraz, ustala aktivita... po tvrdym resetu uz nenabehla, jenom se rozsviti na display FF. V manualu pisou ze FF je boot atempt, ale nejsem si uplne jistej, co to znamena :?: a roztoci vetrak na CPU
btw. je to urcite deskou, zkousel sem to na ruznejch zdrojich, CPU, RAM i grafarnach (od kazdyho 2).
Pri dotyku je chladic na procaku uplne studeny, jako kdyby CPU vubec nepracovalo a o Southbrige jsem se spalil, je to normalni?
diky za mozne rady a porady
rabban
-
nemal si predtym nejaky problem s bootovanim ? kondy su v poriadku ? clear cmos si asi skusal ze :)
-
tak neco velmi podobneho mi tenhle MB udelal taky
zadne viditelne poskozeni, kondenzatory OK, zadna soucastka viditelne odpalena, zadna ze soucastek nijak vyrazne nehrala
jenze pak zacal delat problem POST a pak uplne KO s tim, ze se po zapnuti opakovane behem jedne vteriny jednou vypnula a zapnula, stale dokola
reklamace, pry OK, clear CMOS, deska fungovala (rikam fajn, proc ne), jenze po dvou dnech uplne to stejne, tak jsem ji odpalil a poslal opet do reklamace
strucne receno, tenhle MB ma vydrz radove par mesicu, skoda ma vyborne vybaveni i vykon
tedy moje rada zbav se ho co nejdriv, nejlepe dobropis ;-)