Týdenní SATA Samsung + Abit KV7 (KT600) > Neboot
Asi týden mám nový hadr (Samsung SP8012C SATA 80G/7,2rpm) a večer dojedu Diablo LoD =) a na druhý den, že ho zapnu, tak po chvilce přidu, černo...ale takové to světlé, ne, když je vyplý monitor, ale prostě ťuhoš...tak to restnu, že to najde nějaké špatné soubory nebo tak něco a pojedu dál...ale ono to naboot do xp, jako tam, kde lítá ten proužeček dole, pak to probliklo na černou obrazovku a ta tam bohužel zůstala...stejně jako před tím. Zkoušel jsem clear cmos, můj disk v jiném kompu (tam to udělá to samý, ať už kámoš bootuje ze svojeho, (má taky KV7) ??? , nebo když je tam jenom můj disk, jenom, když je tam čistě ta jeho PATA, taky Samsung, tak mu to teprv normal nabootuje. Dokonce může vypnout v bious Serail ATA RAID v Integrated Peripherals, ale když je ta moje SATA napojená tak to furt končí černem...).
Když chci reinstall wokna, tak se to hryzne před načtením licenčního ujednání na "prověřování disku". Stejně tak když dfám R, že chci konzoli...
Dneska si ho ještě vzal kámoš, má ECS KT600, tak že to zkusí, aspoň hodit MDKa...
Máte někdo podobné zkušenosti, teorie, návrhy? Díkec...
Edit: kámoš to teda zkoušel a xp taky ani jeho xp nenabootovaly, ale 2000-vky se po 3-minbutovém zamrzu zase znova rozjely a boot dokoncily (vse z jeho hadru). Pod 2000 nebyly oddily citelne, ani jeden...
(mam tam celkem 4, prvni 2 systemy + 2 na hry atd.) Tak mi tam zkusil hodit Mandraka 10, a tam ty dva oddily na hry a filmy (ne ty systemove)citelne byly, ale ty prvni dva systemove ne...
Tak me napada treba nejaky virus tezce zamireny na Wokna ??? Nebo snad neco ze zdroje?
Budu rad i za nejake teorie, ne nutne priklady z praxe :wink: