zajimalo by me s cim mate zkusenosti, o cem vite. ja vubec nevim co je na trhu, co je dostupny, potrebuju aby to umelo BT, sms, seznamy atd.. diky za pomoc
Printable View
zajimalo by me s cim mate zkusenosti, o cem vite. ja vubec nevim co je na trhu, co je dostupny, potrebuju aby to umelo BT, sms, seznamy atd.. diky za pomoc
Mozna by bylo dobry napsat na jakou znacku mobilu to chces. Ja s Nokii pres IrDA pouzivam Oxygen Phone Manager II a sem vcelku spokojenej. Na loga potom Logomanager.
Co v posledni dobe hodne chvali je MobilEdit!
:oops: to jsem zapomel.. mam sony erika T610
o mobileditu! jsem cetl neco myslim v soft. novinach tak to muzu prubnout
N eriky je dobrej free Float's Mobile Agent (seznam, sms, profily atd.) a na synchronizaci s outlookem je dobrý orig soft, co dodává ericsson na svých stránkách - XTNDConnect PC...Citace:
Původně odeslal Commander
Ten MobilEdit vypadá velice zajímavě. Chtěl jsem ho koupit, ale ještě nepodporuje můj foun. Neni free.
Dobrej je Oxygen Phone Manager (jak klasika, tak Symbian verze). Podporuje jak irda tak bluetooth. Prohlížení kontaktů, sms, obrázků, melodií, editace kontaktů, sms, zálohy kontaktů sms a všeho možného co je v telefonu. Neni free.
Jinak pro T610, jak tu bylo řečeno je best FMA, používal jsem jen ten. Nejvíc jsem využíval psaní SMS na PC, dá se z něj zvedat příchozí hovory i vytáčet, umí zamykat klávesy, apod. Prostě fajn prográmek :-)
A je free.
Kdybyste nekdo chtel vsechno na Siemensy ... www.siemensmania.cz
no ja s floats mobile agentem mam jenom ty nejhorsi zkusenosti... porad zamrzal, neco nefungovalo, srala se synchronizace... nevim jak ted ale pred asi pul rokem me teda poradne vytocil.. XTND je taky pekna prasarna :?
asi zkusim ten mobiledit!
tak mobil edti jsem zkusil jediny problem je ze se mi jaksi nedari jeho aktivace :roll:
co se tyce FMA tak ja to rikal - uz nejde ani spustit :evil:
hodi to nejaky error a error reporting a mam smulu.. jeste to napsalo ze to neco nemuze najit , ze by to neumelo zmenit implicitni cestu po instalaci???
EDIT: no super, ani po uninstalu uz nejde, tohle je vazne aplikaca jak ma byt :roll:
btw daji se tam zmenit ty pruhledny okna? napr. pri psani SMS? je to strasny
poslední FMA 0.1.1.16 Stable mi běhá naprosto bez problémů...T610+BT MSI...nastaveno přes serial port....poslední ovladače na BT s podporou SP2Citace:
Původně odeslal Commander
A průhlednost oken se dá nastavit v Options -->Apperance --> Transparency
BTW: Zkus při instalaci dát custom a nainstaluj jen samotnej program...
nuze jsem udelal a porad error :evil: jinak mam T610, D-link bluetooth s driverama a SP1. stejnou verzi taky. tak cim to OMG?Citace:
Původně odeslal susman
no ja mam takove zkusenosti ze FMA se u me vubec nerozbehne...proste jakmile je v haji Java ve Woknech tak si ani neskrtne...bohuzel...
FMA přeci neběží na Javě....Citace:
Původně odeslal Airwolf
Citace:
Původně odeslal howard
coool site ;D , jsem častý návštěvník :wink:
Kdo najde FUNGUJICÍ software pro správu adresáře a SMS pro Siemens C62, tak toho blahořečim a následně prohlásim za svatýho ;D
Vyzkoušel sem tunu programů, ale nejvíc, co sem z nich vymáčk, byl pomršenej adresář a odesílání SMS přes ten program skrz mobil. Jinak nic :roll:
SiMoCo ti nejede? Pokud ne, tak na foru Siemensmanie napis bug report autorovi a myslim, ze se dockas opravy. :wink:Citace:
Původně odeslal Gappa
SiMoCo je jeden z mála, který uměj aspoň něco :-)
tak jsem znova uninstaloval Float , znova dal windows scripts, i msxml, a porad, jakmile spustim, tak to hodi error a
http://www.commander.wz.cz/float.jpg
nevite nekdo pls co stim :?