Mam desku se Soundstormem, ale nepouzivam ho, pouzivam Audigy 1. Projizdel sem cely forum a nic konkretniho sem nenasel. Co teda hraje lip Soundstorm nebo Audigy 1, jo a jeste v supliku mam SB live 5.1
dik za nazory
Printable View
Mam desku se Soundstormem, ale nepouzivam ho, pouzivam Audigy 1. Projizdel sem cely forum a nic konkretniho sem nenasel. Co teda hraje lip Soundstorm nebo Audigy 1, jo a jeste v supliku mam SB live 5.1
dik za nazory
Soundstorm urcite - mel jsem stejnou kombinaci, stejnou situaci, pak mi ale bracha audigy slohl a presel sem na soundstorm a vetsi spokojenost - hlavne co se tyce ovladacu to je nebe a dudy - vzdycky kdyz sem instalil neco novejsiho na audigy tak se modlil aby to jelo - hardware maj mozna dobrej ale ovladace od creative katastrofa. Soundstorm mel jednu nevyhodu - mam starou revizi desky s kodekem ALC650 a tam to sumelo na kvalitnich sluchatkach kdyz sem taktil. Nicmene ted jedu pres digital dekoder a mam klid. Novejsi revize desek maj vetsinou ALC655 a ty teda sumej podstatne min - temer neslysitelne.
Sum se tyka samo jen analogovych vystupu.
no, také jsem vyměnil SB Live! za Soundstorm (obrazně řečeno)
ale zda je Audigy1 horší či ne bych netvrdil :|
nejakou dobu jsem taky jel na Soundstormu,srovnatelny s creativackym Livem,asi bych Adigynu prodal a zil bych na digitalu,APU :wink:
Asi si spatne hledal ;D http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...ght=soundstormCitace:
Původně odeslal Koutas
"SoundStorm se stará pouze o digitální výstup. Pro analogové připojení na deskách s nforce se nejčastěji používá kodek ALC-650 AC´97, patří k těm lepším, ale Fortissimo III hraje lépe." etc :)