Mám PIV 2.40GHz na 533 VCORE na 1.7V a s originál Boxem chladičem mi to běhá stabilně na 2817 MHz.Na 2880 už je to nestabilní a hry tuhnou!Ještě poznámka!Sundal jsem ten černej humus a natřel ho stříbrnou pastou! :wink:
Printable View
Mám PIV 2.40GHz na 533 VCORE na 1.7V a s originál Boxem chladičem mi to běhá stabilně na 2817 MHz.Na 2880 už je to nestabilní a hry tuhnou!Ještě poznámka!Sundal jsem ten černej humus a natřel ho stříbrnou pastou! :wink:
Ve ctvrtek tenhle proc budu mit doma i s celym zbytkem kompu (bohuzel ne moje :) (nebo bohudik?? ;D ;))) tak z toho zkusim vymackat co se da.
Moja 2,4 beha stabilne s BOX chladicom na 2880Mhz pri 1,62V.Inac asi by si mal znizit napetie 1,70V je dost a este s BOX chladicom na dlhodobe pouzivanie je to dost odvaha.
Myslim, ze je smerodatna teplota, pokud mas po 60stupnu, tak by nestabilita nemela bejt tim BOX chladicem ;D A to Vcore je fakt docela dost, jen si precti ty thredy o umirajicich Northwoodech a myslim, ze hodne rychle snizis ;D Vcore je si myslim v pohode na dlouhodoby pouzivani do 1.6V vcetne ;D
Ja mam P4 2,4B na 152FSB (2736) stabilne pri zakladnim napeti (1,5V). Vic jit nemuzu kvuli pametem - 153FSB hazi chyby no a kdyz dam Vddr 2,8, tak mam max 154FSB. S napetim 1,65V jsem se dostal na 3GHz, ale jenom na spusteni WIN, po chvili to vytuhlo ...
Takze na nem ted jedu, ten cernej humus z chladice sem taky sundal a napatlal tam AS3. Zatim jedu na 155fsb s 1.525v nechci ho moc trapit pac nevim co to snese, ale zejtra se na to vrhnu poradne. Jinak taky cekam az mi z aquacoolu prijde spona na p4, pak to bude snad hukot. Jen doufam ze ho do ty doby nebudu muset vratit ;D