mam problem stim to cpu po zapnutí pc mi okamžitě vyjede na 100% výkonu to neni normální dělá mi to ted poslední 2 dny nemůžu hrát vždycky to restartuju a potom je to ok nevíte ¨co je za problem deska epox 2,1 8rda3+ a ram 2*256 ocz, ati 9800pro
Printable View
mam problem stim to cpu po zapnutí pc mi okamžitě vyjede na 100% výkonu to neni normální dělá mi to ted poslední 2 dny nemůžu hrát vždycky to restartuju a potom je to ok nevíte ¨co je za problem deska epox 2,1 8rda3+ a ram 2*256 ocz, ati 9800pro
Vedel by som ti pomoct
co mám dělat?Citace:
Původně odeslal Shoorty
Videl bych to na nejaky program, myslim, ze tohle mi delal cpu idle nebo to bude nejaky virus.
Shoorty: Kdyz uz radis, tak at to ma nejaky smysl, tohle mi prijde spis jako posthunting...
po zapnuti pocitace nebo po najeti operacniho systemu?
pokud je to po najeti os, tak se podivej do sekce Ostatni OS a tam je trhead SPYWARE ( hned na zacatku ).
2Shoorty: nedrazdi me :!:
jestli používáš připojení k netu tak je vyská pravděpodobnost SPYWARE
AD-Aware SE pomůže a když ne, ve Wokench Start - Spustit - msconfig a tam si můžeš zakázat spouštění různých aplikací....
tohle se mi stalo hned po instalaci woken když jsem prijil na net a zapomnel jsem si istalovat zaplaty,okamžite jsem měl CPU na 100%.Po zaplatě bylo vše ok + AdWare.
Takže s toho usuzuji že tam maš hějakej Spyware nebo vir
začne mi to blbnout až když pustim dc++ to je divný ne
velmi zajimave zjisteni. na zaklade tohoto je naprosto jasne, ze se to tyka CPU, ze? at ti vysvetli nekdo jiny, co je to spyware, kdyz si to nedokazes osefovat sam :roll:
moved > programy a problemy s nimy