Ja by som len chcel vediet nazor na moje case. Mozte sa vyjadrit. Pochvaly aj kritiku. Case najdete na votpc.czweb.org
Printable View
Ja by som len chcel vediet nazor na moje case. Mozte sa vyjadrit. Pochvaly aj kritiku. Case najdete na votpc.czweb.org
first: OT - daj si aspon za poharik tvrdeho alebo si kup stativ :wink:
predna cast skrinky je na grc ale to je problem skrinky, mojho vkusu a nie tvojho modingu.
okno na bocnici je celkom dobre, rozumne zanitovane. Nepaci sa my hardcore prehananie s "okrasnymi" skrutkami s velkou hlavickou ktore vacsina pouziva.
No a mam pocit ze si tu bednu prilis nepotrapil, co je tam modnute okrem okna? ???
Chcelo by to aspon zaflexit.
Citace:
Původně odeslal Entita
Ehm, to okno v bocnici vidim jako jasny seriovy vyrobek, takze zadny mod. Takze me napada, o cem je tady vlastne rec? Case modding to neni, tuning uz vubec ne.
Shoorty> Doporucoval bych ti nejdriv na svym pocitaci neco provyst, aby's ho mohl ukazovat. Namatkou si treba udelat poradek v kabelech, vysekly mrizky vzadu na casu a ve zdroji dat pryc a misto nich kulaty a dalsi a dalsi veci, o kterych se okolo doctes presprilis. Staci jen chtit.
Mimochodem, opravdu mas s neupravenym zdrojem a Thermaltake Giant chladicem na grafice ticho? To asi hluk vnimame kazdy jinak :)
EDIT
Takze jsem byl poucen, bocnice je delana opravdu na kolene, omlouvam se... Zmatlo me prave to, ze je identicka se seriovymi vyrobky a moji narazku muzes teda brat jako kompliment, opravdu dobre udelana prace.
A jestli na tom TT nemas zapnuty ani jeden vetrak, tak tichy asi bude :) Za vsim ostatnim si stojim.
...hmm tak bud som tiez slepy alebo vidim len okno na bocnici cez ktoreho tretinu su vidiet len drziaky na HDD s CD a vymeneny cooler na VGA za TT :?
...takze skus sa pridrzat rady co ti dali pred tymto postom + mozno zmenit tu farbu case-u za nejaku inu...
Presne toto potrebujem vase nazory, ja viem ze to nieje zatial nic moc, ale uz na tom pracujem
<ot>Nevim proc, ale v mozille to hazi opacne lomitka v ceste a pak to tim padem nejede ... v IE v pohode</ot>
jinak okno pjekny ... jeste zbytek
1) usporadej nejak ty kabely uvnitr (flexo apod.)
2) vzadu bych vystrihal otvory pro odsavaci fany - urcite se ti snizi hlucnost
Musím se taky přidat :-(
Když už děláš okno, tak udělej něco originálního,
když už s tím máš práci ....
Ten předek si přímo říká o nějaké podsvícení ...
Predek je podsvieteny, na tych mriezkach uz pracujem, ale s farbou zatial nechcem nic robit. Aspon zatial.
Mě se to líbí :wink: Hlavně by to chtělo nastříkat na černo 8-)
asi mas problem na strankach, ale ja se k tomu dostal: http://votpc.czweb.org/Omne/Omne.htm
jinak.. co je tam za case mod? :roll:
no mě to připomíná staré casy z kanclu (žeby proto Aurora?), jinak modu tam nějak moc nevidím, jestli je ta bočnice opravdu dělaná homemade, tak dělat přesnou kopii sériovky mi nepřijde nějak extra cool, jinak lak by to chtělo určitě, ale ta bedna taky neni buhviečo... chtělo by to tak ještě dva měsíce denodenní práce a nějaký ca$h a třeba z toho něco vznikne
Sry, ale žádné fotky nevidím :eek:
Netscape i IE ukazuji jenom prazdne ctverecky :-(
EDIT: Aha, po 5minutach se to objevilo. <OT>doporucuju zmenit hosting :wink: </OT>
Tak tak ... zkontroluj, jestli nemas problém s CaseSensitive jménama ... páč linux potažmo prohlížeče typu Opera/Mozilla s Apachem to striktně dodržují..Citace:
Původně odeslal Marty
Taktéž 404
UPOZORNUJEM vas ze ta bocnica je robena za tym ucelom aby sa podobala na originalne co sa niektorym z vas nepaci. Prave robim casemod na mojom starom kompe. Aj ten tu uverejnim, a ten bude modnuty az az. Nazdar.
Tu je problem v tom, ze tam ma vsade "\" namiesto "/"... Do validatora sa to bojim dat ;DCitace:
Původně odeslal Arteee
ono bude tim, ze to vygeneroval cele MS Word :)
Case pěkněj, ale takle nestříknutej vypadá fakt jak kancelářina.
Přeci jen šedá už je z módy :roll: