vi nekdo jak se do toho doplnuje voda ? Koupil jsem ho od likediho a on to taky po nekom mel, takze mi to nedokaze rict. Na vebu maj napsano akorat ze se to dozvim v navodu kterej je obsahem baleni :(
Printable View
vi nekdo jak se do toho doplnuje voda ? Koupil jsem ho od likediho a on to taky po nekom mel, takze mi to nedokaze rict. Na vebu maj napsano akorat ze se to dozvim v navodu kterej je obsahem baleni :(
To nema expanzku? ??? Shit... :eek:
no on je to shit i kdyby tam byla :lol:Citace:
Původně odeslal trodas
Tak im napíš, že si ho kúpil od majiteľa, ktorý návod stratil...
Toto nie je soft, aby si mysleli, že si si to skopčil načierno...
Treba to ma casove omezenou zivotnost aby na tom vic videlali :D dojde voda musis koupit novej :D Nak
ROFL! Ten thread se zvrhl :o ;D
...ale tak me napada... (pote, co jsem se dosmal...)
Ze on uzivatel Harm tomu asi zas tak kor nerozumi a my, misto abychom mu pomohli, tak si z nej delame svandu. Hmmm :roll:
To od nas nebylo hezky.
Takze to zkusme napravit :wink: Pokud ti Harme nekam mizi voda, tak zaprvy dotahni vsechny spoje a zkontroluj, kudy to utika :wink: Mno a zadruhy, nekde to bude treba rozpojit a ta voda tam nalit :wink:
LtK - good point, takze by ti snad meli vyjit vstrici.
...nicmene, jak Khandar napsal, watercooling bez expanzky je, eh, mno... errr... :oops: :?
no, voda se muze vyparovat pres silikonove hadice, takze klidne muze mit vsechno utazene, a prece bude mizet...
co bys cekal na takovej lowend ? aspon je to tichyCitace:
Původně odeslal trodas
Napsal jsem, ale kdo vi, za jak dlouho mi odpovedej. Jsem doufal ze s tim nekdo ma zkusenost...Citace:
Původně odeslal LtK
kdybych tomu rozumel, neptal bych se ne ? ;DCitace:
Původně odeslal trodas
no nechces rict co teda mas za dily a pak by se dalo urcit co ti teda chybi ... kdovi jestli jenom expanzka ...
Vy jste mi kutilové :lol: Samozřejmě že to má expanzku. Je naboku vidět a je podsvícená. Musíš odšroubovat ten klobouček, pak ještě vyndat ventilek takovým udělátkem(prodávají ho v cyklo potřebách, nebo si ho dostal k sadě) a injekční stříkačkou to doplnit. Vždy když to tám dopníš, musíš zároveň vysát vzduch zpět jinak ti to vystříkne. No a když se ti zapní expanzka, tak to zapni a doplňuj za chodu. :wink:
thx, konecne nekdo. zitra to vyzkousim
Už ho nech :o) náhodou to vypadá jako dobrý lego :o) přimontuješ kostečku ke kostečce a máš vodní chlazení na kompu :o) ale jak jsi říkal lepší Aqua Cool :o) a udělej si sámCitace:
Původně odeslal Khandar
Tohle je spíš řešení pro "běžnou domácnost". My kutilové si uděláme homemade ;D :mweheh:
To máš recht ale my líní od přírody raděj šáhneme na Aqua Cooling :) jen si to nařezat nalepit apod :) i když přemejšlím že se stavím za známým k soustruhu
;D
btw nemáte někdo pořádný plánky tělísek na memory GC, GPU, Chipset, CPU a memory? Byl bych vděčnej :) + popis kde konečně lohnu bo koupím ten blok mědi.. páč jak říkám v feroně nevím nevím
A ještě dotázek... jaké je nejefektivnější pořadí průtoku? CPU chipset GPU? bo to nějak proházet předem díky.